Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Телеканал НТН представляє лінійку проектів власного виробництва

20 березня 2019, 11:47

У понеділок, 25 березня, телеканал НТН запускає лінійку проектів власного виробництва, які будуть виходити в будні. Тиждень на НТН починає постійна програма журналістських розслідувань "Свідок. Агенти", а з вівторка по п'ятницю глядачі побачать абсолютно нові телепродукти - медичний проект "Будьте здорові" (вівторок), публіцистичний тележурнал "Вартість життя" (середа), соціальне реаліті "Правда життя"(четвер) і програму "Таємниці світу" (п'ятниця).

Нові ведучі, нові цікаві теми і формати, ще більше розслідувань і корисної інформації - на НТН з 25 березня, у будні, о 18:20!

Понеділок:

"Свідок. Агенти" з Оленою Ткаченко - програма журналістських розслідувань актуальних проблем, побутових конфліктів, що стосуються багатьох жителів України. Якими бувають ситуації і як правильно їх врегулювати? Журналісти "Свідок. Агенти" побувають в центрі конфліктів, розглянуть ситуації в різних ракурсах, розкажуть, як знайти мирне вирішення проблеми, або до яких фахівців можна звернутися за допомогою, якщо опонент не налаштований "на мирову".

Вівторок:

ПРЕМ'ЄРА! "Будьте здорові" - медичний проект, мета якого - допомогти людям, які зіткнулися з недугами, розповісти про важливість дій, спрямованих на профілактику захворювань, дати роз'яснювальну інформацію про методи лікування і реабілітації, лікарів і ліках. Про останні досягнення медицини, актуальні теми охорони здоров'я, наслідки самолікування, проблеми харчування, тенденції здорового способу життя - розповість ведуча програми "Будьте здорові" Марія Пуговиця. Гостями студії стануть кращі практикуючі лікарі України та люди, які зуміли перемогти хворобу, які можуть поділитися своїм досвідом і рекомендаціями.

Середа:

ПРЕМ'ЄРА! "Вартість життя" - публіцистичний тележурнал про те, що відбувається в суспільстві і в економіці України. Фінансові питання, що хвилюють практично всіх українців, фінансові проблеми, з якими нам всім доводиться щодня стикатися. Ведучий програми Ян Іванишин разом із запрошеними експертами шукає вихід зі сформованих ситуацій і розповідає про те, як впоратися з труднощами, розраховуючи тільки на власні сили.

 Четвер:

ПРЕМ'ЄРА! "Правда життя" - соціальне реаліті з унікальними рекомендаціями і порадами на всі випадки життя, які допоможуть зробити життя простіше і безпечніше. Як не попастися на шахраїв, як правильно поводитися під час пожежі, що робити, якщо на дорозі вам загрожує водій-хам, як зберегти здоров'я на прийомі у косметолога, як врятувати себе і оточуючих під час надзвичайної ситуації. Цими та багатьма іншими знаннями і навичками, спільно із запрошеними експертами, поділиться ведучий програми Сергій Бурлаков.

П'ятниця:

ПРЕМ'ЄРА! "Таємниці світу" - програма про те, як насправді все влаштовано в нашому світі. Історії про маніпуляції нашим розумом, неймовірні наукові теорії, ексклюзивні інтерв'ю, сенсаційні факти. Ведучий Максим Синчуков дасть пояснення різним неоднозначним і загадковим подіям. Чому погода стала небезпечною для людини, а вода стала смертельною? Чому лялька Барбі - блондинка? Які справжні стандарти краси? Чи вірити забобонам? Всі відповіді в програмі "Таємниці світу"! Подивимося на навколишній світ інакше!

Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.