Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! На НТН - показ третього фільму документального циклу “Історії війни. Запах Ізюма”

7 серпня 2023, 16:00
Прем'єра! На НТН - показ третього фільму документального циклу “Історії війни. Запах Ізюма”

У суботу, 12 серпня о 22:50 НТН покаже другий фільм циклу “Історії війни. Запах Ізюма”. Стрічка Ірини Малихіної розкриває жахливу реальність, з якою зіткнулися та досі героїчно долають мешканці міста Ізюм від початку повномасштабного російського вторгнення.
 
Розриви ворожих снарядів та авіанальоти, окупація та переслідування, звільнення міста, масові поховання та “мінний спадок” від росіян - це все про Ізюм.
 
“Зліва і зправа нас омиває Донець. Місто Ізюм називають воротами Донбасса, увійшла в життя ця назва” - розповідає герой фільму, краєзнавець Леонід Щибря, після чого демонструє тисячолітні сакральні реліквії міста, які були знищені росіянами. Так само були знищені лікарні, школи, дитячі садочки, життя та долі тисяч ізюмчан.
 
Герої фільму - прості люди, які своїм буденним героїзмом та сміливістю продемонстрували собі, один одному та всьому світу, що таке бути українцями.

Не пропустіть документальний фільм «Історії війни. Запах Ізюма» на НТН, дивіться у суботу, 12 серпня о 22:50.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.