Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Понеділок, 29 вересня 23:45

Додаткова інформація

Справжній детектив
Головні герої — два детективи. У 2012 році в штаті Луізіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи познайомилися 17 років тому, коли почалося розслідування, і з тих пір разом полювали за кілером.
Довга яскрава темрява

1995 рік. Детективи Мартін "Марті" Харт і Растін "Раст" Кохл розслідують ритуальне вбивство повії Дори Келлі Ленг. На спині жінки була намальована загадкова символіка, а на голову надіта "корона" з оленячих рогів. У процесі розслідування детективи дізнаються про справу Марі Фонтено - дівчини, чиє зникнення п'ять років тому не було розкрито. Також їм стає відомо про іншу дівчинку, яка заявляла, що за нею в лісі гнався "зеленовухий макаронний монстр".

2012р. Сімнадцять років потому детективи Томас Папанья і Мейнрд Гілбо розмовляють окремо з Хартом і Кохлом. Харт і Кохл посварилися у 2002 році і відтоді не спілкувалися. Кохлу показують фотографію вбитої дівчини, чиє тіло було обставлено так само, як тіло Дори Ленг. Папанья і Гілбо хочуть знати, як вбивці знову вдалося вчинити напад, якщо він був схоплений ще у 1995-ому...

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.