Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Четвер, 2 жовтня 23:45

Додаткова інформація

Справжній детектив
Головні герої — два детективи. У 2012 році в штаті Луізіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи познайомилися 17 років тому, коли почалося розслідування, і з тих пір разом полювали за кілером.
Хто йде?

1995 рік. Коул, який раніше працював під прикриттям на банду байкерів "Залізні хрестоносці", бере відпустку нібито щоб відвідати свого батька, хворого на лейкемію, а насправді знову впроваджується в банду з метою дістатися до Леду. Коул розповідає "хрестоносцям", що працював на мексиканський наркокартель, і пропонує вигідну угоду. Щоб втертися в довіру, він погоджується допомогти одному їх них, Джинджер, пограбувати схованку конкуруючої банди. Тим часом Харт рве відносини з Лайзой, і та розповідає Меггі про їх інтрижці. Повернувшись додому, Харт виявляє, що дружина зібрала речі і пішла, забравши з собою дітей.

2012 рік. Папанья і Гілбо опитують детективів насчет відпустки Коула, заявляючи, що не було ніяких записів про те, що його батько хворів на лейкемію. Коул розповідає про свого батька, а Харт зображує байдужість.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.