Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Понеділок, 31 серпня 19:30

Додаткова інформація

Головний калібр
У центрі сюжету - інтрига навколо таємничого бункера на окупованій території, де німці проводили досліди над військовополоненими в пошуках хімічних стимуляторів, що піднімають боєздатність...

1, 2 серії

1943 рік. Полковник Лебедєв переглядає плівку, перехоплену розвідкою. На плівці зафіксовані різні етапи створення стимулюючого препарату. Досліди проводяться над радянськими військовополоненими. Цей стимулятор перетворює людину на монстра, жахливо сильного і готового виконати будь-яку команду. Капітан Сисоєв отримує завдання знищити таємну лабораторію... Наші дні. Продюсер Городецький нарешті починає зйомки фільму. Але роботи з виробництва картини доводиться ненадовго призупинити: Сергію необхідно з'їздити в місто на презентацію своєї книги, написаної за щоденниками діда. Дружині Ганні він показує ключ дивної форми, який був серед записів. Цей ключ він тепер завжди носить із собою. Герхард їде попрощатися з вмираючим дідом. Старий лише встигає віддати йому щоденник і... вмирає.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.