Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Понеділок, 31 серпня 22:00

Додаткова інформація

CSI: Лас-Вегас - 9
Залиті неоновим світлом вулиці Лас-Вегаса, глухі задвірки, околиці американської столиці азарту, - тут працюють самовіддані люди, чиї імена відомі лише вузькому колу колег. Експерти-криміналісти працюють без вихідних...

21 серія

Після 18 років тюремного ув'язнення Джеремі Кент вимагає нового розгляду справи, наполягаючи на невинності і недостатності доказів. Це було першою самостійною справою Кетрін, і виклик кинуто не тільки лабораторії, але і їй особисто.

22 серія

Вирішуючи загадку декількох дивних смертей, доктор Роббінс діагностує незвичайний діагноз для Каліфорнії - сказ. Справа ускладнюється тим, що одна з покійниць встигла вкусити Кетрін перед смертю. Розслідування приводить криміналістів в тату-салон. Друга справа - під колесами вантажівки знайдена дівчина, яка захлиналася кров'ю від численних відкритих ран.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.