Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Вівторок, 1 вересня 19:30

Додаткова інформація

Головний калібр
У центрі сюжету - інтрига навколо таємничого бункера на окупованій території, де німці проводили досліди над військовополоненими в пошуках хімічних стимуляторів, що піднімають боєздатність...

3, 4 серії

1943 рік. Група капітана Сисоєва вилітає на завдання і висаджується на парашутах в потрібному квадраті. У лісі загін наштовхується на німецьких автоматників, які ведуть полонених червоноармійців. Хоча групі заборонено себе виявляти, командир приймає рішення звільнити російських солдатів. Наші дні. Андрій везе Герхарда в "офіс" своєї фірми, який скоріше схожий на військову базу. Тихон париться з Максимкою в ​​лазні, потім веде його на прийом до Анатолія. Самотня сусідка Тихона Катя ревниво ставиться до його бажання усиновити хлопчика. Але її донька Даша швидко подружилася з новим знайомим.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.