Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Середа, 2 вересня 19:30

Додаткова інформація

Головний калібр
У центрі сюжету - інтрига навколо таємничого бункера на окупованій території, де німці проводили досліди над військовополоненими в пошуках хімічних стимуляторів, що піднімають боєздатність...

5, 6 серії

Наші дні. Тихон і Анатолій підходять до табору браконьєрів. Вони ставлять там капкани і кидають в намет мішок з осиним гніздом. Оси нападають на горе-мисливців, ті з криками вибігають на поляну і потрапляють у пастку. Анатолій і Тихон надзвичайно задоволені собою і тим, як вони провчили браконьєрів. Сергій з Ганною йдуть на цвинтар на могилу капітана Сисоєва. Андрій встановлює за ними стеження. Герхард вирішує, що йому необхідно подружитися з Сергієм. 1943 рік. Сисоєв розмовляє з Людмилою і дізнається, що всіх жителів села погнали німці, але куди, ніхто не знає. Мати Людмили залишила підказку: на ґанку будинку вона написала вугіллям слово "міст". По цьому мосту ніхто не ходить, оскільки він веде в згубні місця - до болота. Капітан вирішує, що їм потрібно йти саме туди.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.