Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Нещасні випадки

Вибрати дату
RSS

Співробітники МНС врятували з каналізації одного з жителів Львова

5 липня 2010, 13:41

Екскурсія каналізацією - нова забава для львів'ян. Молодик, який днями провалився до колектора, започаткував моду на нічні прогулянки. МНСівці зазначають: парубок народився у сорочці, адже такі пригоди, зазвичай, закінчуються трагічно.

Хто проведе дотепнішу екскурсію - двоє хлопців напідпитку зі своїми подругами довго вирішували, де цікавіше погуляти. Один з них і згадав про міський колектор - ідея спуститися туди відразу ж знайшла підтримку.

Павло Василенко, керівник прес-служби ГУ МНС у Львівській області:

- Один з хлопців підслизнувся, потрапив у колектор і його почало відносити течією.

Допоки друзям спало на думку викликати рятувальників, хлопця віднесло далеченько - гукати не було сенсу.

Володимир, друг постраждалого:

- Я пішов, обернувся - він впав в воду. Старався, він пішов, я біг, поки міг, бо там потім звужується ця... Я кричав - чути було, я спустився ще - чути було. Піднявся, спустився - вже чути не було.

Усі намагання еменесників з'ясувати у відповідних служб, де людина могла б вилізти з колектора, були марними. Тільки згодом згадали: в каналізації є спеціальні решітки, за які постраждалий міг би зачепитися.

Павло Василенко, керівник прес-служби ГУ МНС у Львівській області:

- Дійсно, в одному з таких місць - воно знаходиться більше, аніж за кілометр від місця, де він впав, це на перехресті вулиць Липинського і Чорновола, - вийшла людина на звуковий контакт.

На щастя, жодних ушкоджень хлопчина не отримав, однак зізнається - перелякався не на жарт. Гумор оточення Сергій майже не сприймав.

Сергій, постраждалий:

- Щурі є там?

- Там темно, я не дивився на щурів.

Наступної ж ночі рятувальникам знову довелося шукати колекторних мандрівників. Двоє горе-дигерів вирішили, що екскурсія каналізацією буде успішнішою, ніж у їхнього попередника. Щоправда, дійшли вони тільки до першого люка, розповідають рятувальники. Далі вирішили тікати, аби правоохоронці не затримали.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.