Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Нещасні випадки

Вибрати дату
RSS

У Києві з вікна 4 поверху випала 5-річна дитина

8 квітня 2011, 15:37

5-річна дитина випала з 4-го поверху в центрі Києва. Хлопчик вилетів із вікна й приземлився просто на асфальт. І якимось дивом малий залишився живим.

Престижний будинок у центрі Києва. У дворі порожньо - слідів інциденту немає. Про родину дитини, яка випала з вікна четвертого поверху, відомого лише, що вони німці, і, крім цього хлопчика, в сім'ї ще двоє дітей. Тут вони живуть трохи більше тижня.

Сусід:

- Они только заселились неделю назад.

- А нянечка еще гуляет с этими детьми?

- Нет, они в школе.

Мати дітей працює в представництві Європейського Союзу в Україні. За малечею ж доглядала нянька, яка на деякий час лишила п'ятирічного хлопчика самого вдома.

Марина Макаренко, прес-офіцер Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- На момент, коли сталася ця пригода, няня, яка доглядала дітей, пішла у дитячий садочок за іншою дівчинкою, за сестричкою, а хлопчика залишила дома самого. Він стояв біля віконця на стільці, і через москітну сітку випав.

Наразі дитина з численними травмами внутрішніх органів у реанімації "Охматдиту". Стан хлопчика вкрай тяжкий. Правоохоронці кваліфікують те, що сталося, як нещасний випадок.

Марина Макаренко, прес-офіцер Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Кримінальна справа порушуватись не буде, тому що дитина випала з власної необережності.

Правоохоронці кажуть: щорік з вікон лише у столиці випадає близько 15-тьох дітей.

Часто виною тому стають москітні сітки, на які малеча намагається спертися. Більшість таких випадків, зазвичай, закінчується трагічно.

Ірина Винокурова, Кирило Коротких.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
що значить не убде порушуватися тут чітке "залишення в небезпеці" доросла тітка лишила 5 річну дитину в квартирі одну з відкритим вікном , ще невідомо хто стілець до вікна поставив. Чіткий склад злочину
Оленка 20.04.2011, 08:42 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.