Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Нещасні випадки

Вибрати дату
RSS

У Здолбунові родина вчаділа через несправну трубу

16 грудня 2013, 23:19

Четверо дітей віком від двох до дванадцяти років та їхня бабуся отруїлися чадом у Здолбунові на Рівненщині. Припускають: до занедужання призвели пустощі малих. Граючись, вони, ймовірно, зачепити гофровану трубу. Через її розгерметизацію продукти горіння й потрапили в хату.

Онуки приїхали до бабусі погостювати на вихідні. Їхня мама розповідає: коли їй зателефонували з лікарні - перелякалася не на жарт.

- Вночі подзвонили, сказали, що стало недобре, забрали в реанімацію.

Нині діти почуваються ліпше, їхньому життю нічого не загрожує. Трьох вже виписали з лікарні.

Дарина Скора, постраждала: 

- Мені дуже голова боліла, тошніло і трусило. Спочатку я бабі сказала, баба сказала полежати і заснути, я заснула, мені легше стало. Потім Зоряні стало погано, вона пішла блювати, а мене збудив Паша.

Оксана Скора, мама постраждалих дітей:

- Самий менший став такий млявий. Якби не він, то може б і не звернули на це увагу, просто він вже був ніякий, лежав, притулявся, на ноги не ставав.

Побачивши онука в такому стані, старенька викликала швидку. Спочатку всіх п'ятьох поклали в реанімацію, згодом перевели в терапевтичний відділ. Стан постраждалих - чотирьох дітей та їхньої бабусі - лікарі оцінили як середньої тяжкості.

Владислав Сухляк, керівник Здолбунівської районної лікарні:

- Пощастило. Як кажуть в народі, народилася в сорочці вся родина. Наразі тільки дитинка 12 років, дівчинка, в зв'язку з тим, що в неї є супутні хронічні захворювання, потребує надалі медичної допомоги.

Поки діти з бабусею оговтуються від пережитого, фахівці розслідують причини отруєння.

Олександр Ганжа, головний інженер Рівнегазу:

- Після огляду місця події можливо ймовірною причиною могло стати розгерметизація газоходу, який з'єднує газовий котел із димоходом. Так як повідомив нам дідусь постраждалих внуків, що, граючись, діти могли зрушити даний газохід з місця і таким чином неповне потрапляння продуктів згоряння в димохід могли бути однією з причин отруєння.

Точну причину отруєння обіцяють оголосити через десять днів. Розгерметизовану трубу вже полагодили.

Світлана Прокопчук, Денис Коломис
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.