Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Нещасні випадки

Вибрати дату
RSS

Два парубки потонули під час нічного купання в Одесі

23 квітня 2014, 21:59

Двоє студентів академії архітектури втопилися в Одесі. Хлопці вирішили вночі поплавати в морі. Вранці акуратно складений одяг, що його приятелі залишили на набережній, помітили перехожі. На тіла потопельників натрапили рибалки.

Трагедія сталася на пляжі Ланжерон, поряд з одеським дельфінарієм. До рятувальної служби зателефонували рибалки, які рано-вранці побачили у воді трупи двох хлопців.

Дмитро Мірошников, керівник водолазно-рятувальної служби Одеської міської ради:

- В 6.15 было сообщение, что обнаружили два трупа под водой. Вызвали водолазов, сейчас будем поднимать.

Охорона дельфінарію та рибалки кажуть: парубки прийшли на пляж удосвіта, надворі було ще темно. Поводилися тихо, не сварилися.

Олександр, свідок:

- Ночью их слышали. Как обычно, здесь людей много ходит, все отдыхают. Слышали, как в воду. Искупаться, наверное, решили, вот и все.

Перед купанням, імовірно, трохи випили, адже на березі залишилися пляшки з-під пива. Правоохоронці впевнені: у воду приятелі зайшли добровільно.

Петро Луцюк, керівник ГУ МВС України в Одеській області:

- Ознак насильницької смерті немає. Одежа їх була складена, телефони знаходяться на березі.

Особу одного потопельника з'ясували на місці. Це - 19-річний студент академії будівництва та архітектури. Його друг - однокурсник - був на рік молодший.

Марія Тарасова, Зураб Теделурі
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
К смерти студентов причастны диверсанты из ГРУ, в частности, группа "Морские волки", специально обученная для проведения диверсий и терактов под водой
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.