Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Контрабанда

Вибрати дату
RSS

На Волині затримали поляка, який намагався перевезти через кордон півкіло амфетаміну

30 січня 2012, 12:06

Півкілограма амфетаміну у спідній білизні. Диво-конспірацію продемонстрував 30-річний громадянин Польщі. Аби переправити до України психотропну речовину, запхав її у… труси. Утім, перехитрити митників усе одно не зміг. Криївку викрили, а метикуватого поляка передали СБУвцям.

Його метою було загубитися серед пасажирів ось цього рейсового автобуса. Спортивна куртка, шапка, кольоровий заплічник. У ньому особисті речі, кілька пачок цигарок. Загалом краму на 300 гривень. Та це на перший погляд. Професійне ж око вартового кордону бачить інше. Щойно подорожнього запрошують на ретельний огляд, знаходять пакунка, вартість якого - щонайменше, 6,5 тисяч доларів.

Михайло Баранов, керівник сектору УСБУ Волинської області:

- Був затриманий на території митного посту "Устилуг" Ягодинської митниці громадянин Польщі. Який намагався протиправно ввезти до нашої держави півкілограма амфетаміну.

Що в пакеті амфетамін, та ще й найвищої проби, довів експрес-тест.

Михайло Баранов, керівник сектору УСБУ Волинської області:

- Відповідно до цього тесту, колір на етикетці, просто невеличку кількість речовини було поміщено туди, набуває рожевості. Зараз воно настоїться, і буде, відповідно, більш насиченим. Порошок нам дає змогу стверджувати, що дана речовина містить у своєму складі психотропну речовину - амфетамін.

Примітно і те, що скоював свою оборудку контрабандист під впливом дурману. Свідки кажуть, що до вирушення автобуса молодик поводився підозріло: кілька разів щось нюхав, голосно сміявся. Радість тривала, доки не в'їхав на українську територію.

Михайло Баранов, керівник сектору УСБУ Волинської області:

- Порушено кримінальну справу щодо затриманого іноземця за частиною 2 статті 305-ї: "контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів". Вчинена повторно у великих розмірах. Санкція статті від 5 до 10 років позбавлення волі.

Вже тричі волинські СБУвці фіксували перетин кордону поляком з амфетаміном за пазухою. Утім, схопити порушника вирішили тоді, коли дізналися, звідки небезпечний крам, і кому його збував контрабандист.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ви banderowscy бандитами один з цих трьох осіб був моїм братом. Він був невинний і сидів в слідчому ізоляторі в Луцьку я затриманий в якості підозрюваного, а не винен в злочині, в телефонних розмовах говорили про переважаючих умов в ваших українських в'язницях. За його словами тут цитата "Наші собаки з будинку краще їдять, ніж я. Протягом трьох тижнів він втратив більше 10 кілограмів. Він описав корпус, віконні решітки це було протягом зими, опалення ніколи не включається не було постільної білизни і ковдр подавали кашу на сніданок на обід і вечерю. він говорив про те, як він увійшов український член тюремної служби плюється в коридор і тільки поляки чистий. Сьогодні він наклав на себе руки, бо тюремні охоронці знущалися над ним подумки, і він не міг винести його не винна і сидить у в'язниці впав подумки з найстрашніших санітарно-гігієнічних умов вона проводиться, і взяв його власне життя. українці хочуть Європейський союз, щоб увійти, ніколи не будете українські бандити придатні тільки для колгоспної роботи і над вами Росії став батіг і бити вас на спині великої рогатої худоби були тільки слухняними для передачі з українськими собаками. Hrubieszow в моїй родині більше не буде продаватися сигарети в супермаркетах або на ринках зараз я подбаю про це ви українські худобу !!
Завжди пам'ятайте Росії буде ваш майстер уже показав, що в Донецьку. Удачі російських у війні з вами. Чим швидше ви будете тримати рот як собаки краще.
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.