Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Службові злочини

Вибрати дату
RSS

У Києві водій, який збив пішохода на переході, намагався залякати його

17 січня 2011, 13:05

Ретельно розслідувати доведеться й пригоду, що сталася в Печерському районі Києва. Там збили пішохода - просто на переході. А замість допомоги постраждалому водій узявся лякати своєю впливовістю та зв'язками.

Близько дев'ятої вечора четверо студентів університету Карпенка Карого йшли на репетицію. Вулицю Щорса пішохідним переходом вдалося перетнути тільки трьом.

Анна Марія, мешканка м. Києва:

- Мы шли с Костей, но препятствий для перехода не было. Мы шли, разговаривали, он шел в тридцати сантиметрах, и потом вдруг - удар. Я поворачиваюсь, он висит, машина не останавливается, потом остановилась, и он упал.

Костянтин, постраждалий:

- Думал, человек притормозит, но человек, видимо, не захотел сбрасывать.

До закривавленого Костянтина підбігли товариші. Хлопець був при тямі. Через шок він не одразу відчув серйозність травм.

Дмитро Мясніков, лікар-хірург:

- У хворого було діагностовано поєднана травма: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку і перелом кісток. Хворий знаходиться у нашому відділенні, стан його стабільний, в нього планується оперативне втручання на кістках плеча.

Свідки пригадують, водій навіть не вибачився. Навпаки - на всіх накричав.

Анастасія, мешканка м. Києва:

- Когда Костя упал с капота, мы подбежали. Костя был в сознании. Мы Костю к дереву. Девочка Аня начала плакать, и вышел дядька. Говорит, что вы орете. Он начал говорить про то, что "Вы не знаете, кто я? Сейчас корочку покажу". Он начал грозить корочкой. Корочка звучала несколько раз во время разбирательства.

Наступного дня водій прийшов до лікарні. Та й тоді ані слів вибачення, ані пропозиції допомогти не прозвучало.

Костянтин, постраждалий:

- Начал рассказывать про какие-то странные версии. Сначала, понимаешь, девочка перед тобой шла в сером, и ты в сером, и вы как-то слились в одно, и туман, гололед. Я у него чуть ли ни с неба на капот не свалился. Очень аккуратно попытался не признать свою вину.

Костянтин розповів, що потребує дорогої операції. Реакція водія була дивною.

Костянтин, постраждалий:

- "Может, тебе апельсинов купить чего-то, бананов?"

І постраждалий, і свідки сумніваються в об'єктивності розслідування. Кажуть, міліціянти упереджено до них поставилися.

Анна Марія, мешканка м. Києва:

- Следователь, который брал у меня показания, начал давить, путать меня, обвинять меня, что я пьяная, и наколотая, и вообще я неадекватная.

Натомість у ДАІ заспокоюють: усе зробили згідно із законом. Нині триває перевірка, та провина водія вже очевидна.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Скоїв наїзд на пішохідному переході, і він, звичайно, буде відповідати. Матеріали справи зібрані, і вони будуть ретельно розслідуватися. Будуть призначені експертизи, будуть допитані свідки, та очевидці, і далі будуть прийматися рішення по цій справі.

Міліціянти запевняють, що на жодні посвідчення чи посаду водія не зважатимуть, бо перед законом рівні всі. Тож кореспонденти "Свідка" і далі стежитимуть за розвитком справи.

Олександр Дем'янчук, Олексій Волосевич.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ув. водїї, не забувайте, що машина - це не ваше тіло, а кусок заліза. Що ви теж той же самий пішохід, коли виходите зі своєї машини. Так що не кажіть гоп, пока не перескочете. Час - кращий суддя!
Алла 25.01.2011, 23:07 ответить
Уродов нужно давить нехер под машины пригать а потом деньги вымагать.
ирен 18.01.2011, 20:42 ответить
ездить по Киеву стало в обще не возможно пешеходы просто сами виноваты не смотрят элементарно на право и на лево перед тем как перейти дорогу а просто ломятся думая что все их видят а если этот пострадавший шол рядом с переходом то он вообще мудак который в принцепе виноват. А журналистам верить не стоит они наврали и приукрасили уже достаточно, так что дорогие друзья вам хочется пожелать быть внимательными на дороге.
Серый 18.01.2011, 20:29 ответить
честно говоря в данной ситуации в нашей стране я вижу только один путь найти справедливость-по кавказкому принципу - зуб за зуб глаз за глаз , самосуд- это единственный способ добиться справедливости в этой долбаной стране, очень желею что в своё время не уехал отсюда
лоег 17.01.2011, 18:58 ответить
Так огласите фамилию героя с корочками. Слабо?
Упс 17.01.2011, 14:22 ответить
Скоїв наїзд на пішохідному переході, і він, звичайно, буде відповідати. Матеріали справи зібрані, і вони будуть ретельно розслідуватися. Будуть призначені експертизи, будуть допитані свідки, та очевидці, ВОДІЙ ДАВ ХАБара і далі будуть прийматися рішення по цій справі.
Правильно.Треба збивати окацаплене хохлобидло.
Карпенко-Карий так ніколи б не сказав... Проте довбо..б, який ним підписався, хоч знає такого автора =))))))))
Алекс 17.01.2011, 14:02 ответить
Комментарий удален
А какая разница между милицией и бандитами?
Алекс 17.01.2011, 13:57 ответить
Особенно фраза мусоров "все равны перед законом" звучит как издевательство ! В нашей стране особенно при такой власти , ета фраза неактуальна ....
garry 17.01.2011, 13:49 ответить
але є рівніші, коли бандити при владі
жорж 17.01.2011, 14:20 ответить
Серіал "Смерть у раю"
Серіал "Смерть у раю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.