Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Службові злочини

Вибрати дату
RSS

Одеський даішник відмовився спілкуватися з водієм "телячою мовою"

27 січня 2011, 14:47

Ньюзмейкер дня - працівник ДАІ з Одеси: скандальне відео за його участі облетіло найпопулярніші інтернет-ресурси. Водій зафіксував на камеру розмову з інспектором, під час якої той назвав українську мову телячою, і заявив, що не розуміє її, та й взагалі не любить. За рівень культури свого підлеглого тепер червоніють найвищі керівники МВС.

Під час чергування на вулиці Гаванній під приціл відеокамери потрапив сержант Швець. Інспектор зупинив авто й попросив власника показати документи. Свого імені міліціянт спочатку не назвав. Тим часом, кермувальник із самого початку намагався роздратувати ДАІвця, і таки досяг свого: у відповідь на прискіпування старший сержант Швець видав нестримну тираду.

Інспектор ДАІ за водієм:

- Доброй ночи, ГАИ города. Звание, фамилия, суть скоєного правопорушення?

- Сержант Швец моя фамилия.

- Приятно. Товариш старший сержант, а почему не видно вашего нагрудного значка?

- Посмотрите получше.

- Я вижу, он у вас под жилетом. Не видно, что на нём написано.

- А что вы должны увидеть? Вот, пожалуйста.

- 10148. Так, хорошо. Суть скоенного правопорушення?

- Что-что?

- Суть скоеного порушення, будь ласка?

- Или по-русски, или по-украински.

- Українською мовою, державною.

- Не понимаю телячью мову.

- Вы не любите государственный язык?

- Нет, абсолютно. Я вам честно и с уверенностью это говорю. И никогда в жизни его не полюблю. Будьте добры, ваше водительское и техпаспорт.

Скандальна промова одеського ДАІвця потрапила на очі найвищим очільникам МВС. Розібратися з інспектором, що так відверто не любить державної мови, зобов'язали його керівників.

Віктор Ратушняк, заступник міністра внутрішніх справ України:

- Відверто продемонстрував неповагу до української мови і людей, які її вважають рідною. Більше того, на запитання водія, чи означає це, що він не поважає державну мову, працівник ДАІ відповів ствердно, що так, не любить. Хотів би сказати, Валерій Миколайович, з цього приводу, він є державною людиною, виконує державні функції. Він зобов'язаний і володіти, і поважати державну мову.

Тепер українофоб у погонах пояснює свою поведінку під час службової перевірки. Покарання старшому сержантові обіцяють найсуворіше.

Микола Михайлов, заступник керівника УДАІ в Одеській області:

- Данный случай, он единичный, раньше таких случав не было. На данный момент проводится служебное расследование. И, однозначно, этот работник будет уволен с рядов органов внутренних дел, и будут приняты самые жесткие меры к руководителям, которые на сегодняшний день управляют им.

Розслідування справи обіцяють завершити якнайшвидше.

Оксана Піднебесна, Влад Величко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я вот тоже читаю Украински язык телячим языком.. так как поездив по Украине я понял в каждом регионе свой украинский язык в западной Украине так вообще польский !!! а оператор чисто провокатор.
Дионис 22.02.2011, 15:40 ответить
Канал - гівно, ведучий - даішна лярва!
Ха-ха вам в лицо 3 раза!)) бедняга, роздратувати його хотiли)) Вот ездят ребята-провокаторы из Дорожного контроля, сами гаишников себе на пятую точку выискивают, останавливаются перед ними и давай провоцировать)))) бред-бред и еще раз бред. Раньше даже не знала что есть у нас такой телеканал нтн, здорово же он попиарился за чужой счет))
кто смотрит этот свiдок??? там же вранья 95% и 5% рекламы, НТН вы теряете рейтинги благодаря программе свiдок, пересмотрите свои позиции. хоть один представитель телекомпании даст комментарий по ниже написанному ?
свiдок 29.01.2011, 18:28 ответить
ппц я сам виднл это видео и слышал,что инспектор назвал нашу мову телячей. От придурки нтн
Зачем нам такие каналы?!?!
ужас!!! 29.01.2011, 01:21 ответить
А почему же если мент такой хороший, менты не предоставят своё "без видемонтажа" видео! Ведь в оригинале видео видно, что гайцы тоже снимали на свою камеру происходящее! Был бы он прав, он бы предоставил это видео!!!
parashutist 28.01.2011, 23:47 ответить
после этого сюжета вообще анал нтн удалю из списка каналов!! Вранья и лжи и так хватает, ...
www 28.01.2011, 22:57 ответить
Взагалі, повальна практика в ДАЇ спиняти без причини, а потім її шукати...НТН тут як дівка продажна....жалко шо хлопців не витягнули з машини і вони не впали і не вдарились виском у відділку....ВСЕ ГАЇ НА НАРИ....їх обов'язок забезпечувати безпеку руху, а не тріпати законослухняним водіям нерви!!!! Хлопці молодці!!!!!Респект і фу продажним каналам!!!!!
Cтарий 28.01.2011, 17:42 ответить
2 оо:

И чем же авторы видео унизили честь и достоинство ГЕЯ ??? Тем что предъявили абсолютно законные требования? Смотрите полную версию видео здесь http://roadcontrol.org.ua/node/864
Увидите и услишите как гей отпускал нецензурные выражения и жесты. А от водителя я не услышал ниодного мата.
Я уже не говорю о многочисленных нарушениях закона о милиции и инструкции №111 со стороны ГЕЯ

судя по вашим высказываниям, оо, вы просто либо не видели полной версии видео, либо с правовой точки зреня полностью не образованы, ну или являетесь представителем бандитской структуры гаи.
parashutist 28.01.2011, 17:14 ответить
Знову ДАІ винне! І чомусь малолітним хлопятам можна все, навіть принижувати честь та гідність.

А завтра ця свиня убє когось та буде вести в багажнику тіло.

А коли зупинять цю скооооооооооооооооооооотину він запитає чому не по Українські спілкуєшся.
оо 28.01.2011, 15:28 ответить
У меня вопрос к тем кто защищает инспектора в том что касается языка, допустим в Одессу или тот же Донецк приехал человек из-за рубежа (например, Канада), который не знает русский язык, но знает украинский (наш государственный), как в таком случае ему общаться с такими инспекторами, которые живя в этой стране не знают этот язык? Или ему нужно с переводчиком ездить?
Одессит 28.01.2011, 13:28 ответить
http://roadcontrol.org.ua/node/870?page=1

А вот собственно и продолжение.
Теперь уже от репортеров Сегодня.ua

Ребята НТН, вы что в другой стране живете?
продажный канал
kis 28.01.2011, 10:48 ответить
Чёта коменты я не понял. Просто встретились две наглые морды от власти один образованый другой нет.

еслибы наша власть любила украинский язык, то уже давно приняла нужные законы и таких приколов небылоб.
данко 28.01.2011, 10:43 ответить
продажне НТН !!!
Из ГАИ можно увольнять каждого второго и не ошибешся - сборище "отморозков".
Журналисты как всегда соревнуются с проститутками, - кто из них продажней. Пока лидируют журналисты. Грустно как то все это....
Поки живу за кордоном дивлюсь всі доступні телеканали з України. В тому числі і НТН. По інстернету - непогана якість і он-лайн передачі. Але краще б я цієї передачі не бачив, бо то е передача "свідок, а швидше передача "виб-л-ядок - підсвідомий" - отака назва була б якраз по суті. Подивившись всі відеосюжети про цю подію, можу сказати, що питання не в мові і в телячості виховання, а в переконливому бажанні неодмінно довести свою владу, зібравши за це данину, і це при повному незнанні своїх обов*язків і прав водія. ДАЇшник чомусь все переплутав - він вважає, що водій зобов**язаний, а віг має право, а насправді навпаки - це державний чиновник - слуга народу - він зобов*язаний, а представник народу, на чиї кошти його утримують, от він МАЄ права! і коли це стане головним лозунгом роботи ДАЇ і інших правоохоронців, то лише тоді вони зможуть так себе називати, бо вони саме охоронці ПРАВА свого народу, а не самоохоронці своїх прав! а для ДК респект! тільки щоб не давати нікому підстав для критики і на .вашу адресу, вважаю, що було б доцільно взагалі коректно себе поводити завжди і причому рафіновано коректно - комплект обов**язкових фраздля початку розмови було б мати стандартний, а далі - по ситуації, але з повагою до людини в погонах - нехай вон з Вас приклад беруть!
що ж стосується каналу НТН - після цього коменту видаляю його з закладок на своєму комп*ютері і більше не дивитимусь! сумно, що до сих пір в Україні совки в журналістиці.
НТН продались,удаляю ваш канал из списка просматриваемых
......интересно сколько лет бы дали полицейскому в США за превышение полномочий,незаконное использование служебного автомобиля,и прочего......... Ответ очевиден........ Также и популярность такого продажного канала как " Н Т Н " сразу бы упала ниже плинтуса...........( судя по комментариям народ здорово достало за живое )........Круто повезло этим выше перечисленным,что они не в США живут ,а то и директор "НТН" и такие продажные журналюги уже давно бы работы лишились.......
p.picasso 28.01.2011, 00:03 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.