Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Службові злочини

Вибрати дату
RSS

У Луганську померла жінка, яку лікарі вважали симулянткою

7 листопада 2013, 23:43

Два місяці не могли поставити діагноз пацієнтці луганські медики. Весь цей час хвора кричала від болю в животі. Ескулапи ж відверталися й казали, що вона симулює. До з'ясування, на що занедужала, жінка не дожила день - померла в реанімації.

Ірина розповідає: її мати захворіла два місяці тому. У п'ятдесятичотирирічної жінки раптово розболівся живіт. Одразу поїхали в лікарню, та там сказали, що нічого страшного немає, і спровадили додому. Проте за кілька годин швидка доправила недужу назад до медзакладу. Лікували пацієнтку два місяці, втім, біль не вщухав. А ескулапи все не могли з'ясувати, чому ж їй так зле. Навіть почали казати, що вона симулює.  

Ірина Балаян, донька померлої:

- У нее настолько боли были сильные. Она рвала и кричала. Она встать не могла. Врач сказала, что я не знаю, что у нее. По всей видимости, ей нужен невропатолог. У вашей мамы все хорошо. А панкреатит можно и дома вылечить.

Хворій призначали нові препарати. За день до смерті хотіли навіть виписати, начебто як вилікувану. Проте, жінка благала цього не робити й дати знеболювальне. Медики вирішили ще зачекати добу. Вночі ж пацієнтка потрапила до реанімації. Звідти вже не повернулася.  

Ірина Балаян, донька померлої:

- Ей стало плохо. Она 4 часа кричала. По палате люди говорили, что она не могла дозваться врачей. А когда пришла медсестра, сказала, что здесь всем плохо, а в полдвенадцатого ее отправили в реанимацию.

Родина у смерті рідної людини винить лікарів. Мовляв, вони два місяці не могли поставити діагноз і рятували невідомо від чого. Ескулапи ж кажуть, що не помилялись, і готові це довести.

Сергій Тишин, заступник керівника Луганської міської лікарні №1:

- Вины наше учреждение не признает. И мы готовы дать профессиональный ответ на все эти вопросы после проведения внутреннего расследования.

Правоохоронці ж, не чекаючи результатів внутрішнього розслідування лікарів, розпочали кримінальне провадження.

Сергій Губанов, керівник Ленінського РВ міліції м. Луганська:

- Данный факт внесен до ЕРДР- это ненадлежащее выполнение медицинскими сотрудниками своих полномочий - до двух лет лишения или ограничения свободы.

Родина померлої пацієнтки твердить, що домагатиметься справедливості як в українських, так і європейському судах.

Євген Соломін, Микола Рижченко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Очень жаль покойную! Что врачи что эксперты - одно кодло... Какой "колькiвнит"??? Колит, он и по украински "колiт", одни не могут его от панкреатита отличить. А другие, посмертно, пишут всякую украино-язычную чушь!
Лина 08.11.2013, 23:32 ответить
Лохи , это вам покращення, а вы все живете.
Лоханск 08.11.2013, 18:05 ответить
Боже, что же это происходит? Неужели этому не будет краю? Нас гноят, а мы мужаем!!!
Зато главную симулянтку, отправляют лечиться за кордон. Пол страны рано утром идут на работу с диагонозом ,как у Юльки.Столько негатива и несправедливости , как сегодня, наверное не было никогда.
Храни Вас, Господи, от рук наших врачей.
Ольга 08.11.2013, 11:10 ответить
Уроды. Лежала и я в 1й больнице: там оказывают помощь лишь пациентам, которые дали на лапу. На остальных начхать! Диагнозы ставят "на глаз", обследований толком не проводят....
Повесить уродов, во дворе их больнице, чтоб другим попрошайкам неповадно было
мап 08.11.2013, 00:11 ответить
К ногтю уродов. Сам побывал в их руках.Чудом вырвался.Хоть инвалид,но живой.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.