Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

Чупакабра нажахала жителів рівенських сіл

17 березня 2010, 12:29
Чупакабра нажахала жителів рівенських сіл

Чупакабра тепер на Рівненщині. Там у господарствах селян за загадкових обставин гинуть кролі. Невідома тварина висмоктує з них кров, а тушки складає біля кліток. Утім, упевнені рівняни, її варто остерігатися й людям.

У кількох селах Здолбунівського району почали загадково гинути кролі. Селяни знаходять лише тушки.

Катерина Жук, мешканка с. П’ятигір:

- Рано зять встав, каже, собака гавкала, біля кліток лежало 4 кролі, п’ятий щез. Клітка відвалена, дирка, кров виссана, лежали на купці.

Галина Давидюк, секретар П’ятигірської сільради:

- У нас в селі протягом двох тижнів люди звертаються, що пропадають кролі. Просто вириває клітки, душить і кров випиває, і кролі лежать біля кліток.

Такі випадки вже збентежили селян на Тернопільщині, Волині, Житомирщині, Чернігівщині й Київщині. Там люди кровопивцею називають невідому в Україні тварину - чупакабру. Так її охрестили селяни в Пуерто Рико, де вперше помітили цю істоту.

Юлія Шутова, завсектору Рівненського зоопарку:

- З даними про таку тварину ми не стикалися, вперше чую про таке. З тих тварин, які є в Україні, висмоктує кров ласка, тхори такого не роблять, але ласка дуже мала розміром.

Невідома кровопивця завжди обирала кролів і ніколи не нападала на людей. Та на Рівненщині напала. Раїса, ввечері поверталася додому, йшла повз сільський цвинтар. Аж раптом, стверджує жінка, - на неї накинулася тварина, схожа за описами на чупакабру.

Раїса, постраждала:

- Воно скаче в висоту на двух ногах, похоже на вовка чи кенгуру, голова видовжена, в шерсті близько до вовка, звуки видає, як скаче, як виття.

Після зустрічі з невідомою істотою пані Раїса опинилася в лікарні в неврологічному відділі зі струсом мозку. Від переляку жінці віднялися ноги.

Валерій, чоловік постраждалої:

- Чутки ходять десь півтора місяця, ось це зі сторони Глинська пошесть пошла. Ну, про кролів не було фактів, оце тільки дівчина в Глинську. Розказували, що напали, але вона нікуди не зверталася.

Люди в селі налякані. Упевнені, що кровопивця й потвора, яка напала на жінку, одна й та сама істота. А тому громада вирушила шукати невідому тварину.

Галина Давидюк, секретар П’ятигірської сільради:

- Жителі села і мисливці, і до них під’єдналися хлопці, і пішли шукати. Вже 2 дні ходять, але нічого не бачать. Слід бачать, но самого, що це воно за тварина, чи істота - не знаємо ми. Дуже великий слід, він більший, чим великого собаки, похожий такий до ведмежого... ми так припускаємо, як кенгуру, розумієте?

У міліції розводять руками - не знають, як зареєструвати цей напад. Тут звикли ловити справжніх злочинців, а не тварин-мутантів. Утім, постраждала є, тож треба реагувати.

З Рівненської області - Тетяна Корпусова, Дмитро Шамшин, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ця тварина появилась у Бережанах Тернопільського району на вулиці Львівська 56. У нас вже майже всіх колів покрала.
я тоже так думаю
гісьть 26.03.2010, 21:50 ответить
Найти и убить.
Артём 22.03.2010, 19:54 ответить
будьласка зверніть на це увагу жителі в паніці
андрій 21.03.2010, 23:33 ответить
У селі Рипчинці Вінницької області з‘явилась чупакабра, яка лякає людей і висмоктує в тварин кров складаючи їх за кольором у рівні ряди.
андрій 21.03.2010, 23:32 ответить
Убить её.
Артём 22.03.2010, 19:52 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.