Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

На Рівненщині кішка врятувала господарів квартири від змії

10 травня 2010, 10:26
На Рівненщині кішка врятувала господарів квартири від змії

Не зовсім звичайна пригода сталася і на Рівненщині: в одну з тамтешніх квартир влізла змія. Господарів урятувала від несподіваної зустрічі їхня кішка. Чим скінчилася ця історія - дивіться далі.

Непроханого плазуна опівночі в одній з кімнат побачила кицька господарів. Відвойовувати муркотуху Лолу, що відбивалася від змії, довелося доньці власниці квартири.

Медея Сльозко, мешканка м. Рівного:

- Я зайшла в кімнату, включила світло, бачу - в кутку мої 3 киці, шипіла менша Лола. Побачила, що змія кинулась на одну з моїх киць, вона її відбила лапою, змія звернулася в клубок в три кільця і підняла голову. Тоді я закричала. Вона темно-зелена уся, довга, темна.

Лариса Сльозко, мешканка м. Рівного:

- Порадив зателефонувати в пожежну 101, нам сказали, що допомогти не можуть. "Візьміть її, викиньте". Я згадала, що у нас є служба при виконкомі і зателефонувала. Там мені також сказали, що допомогти нічим не можуть. Вранці так, але зараз це наші проблеми, уявіть собі наш стан, всю ніч у мене боліло серце.

Цілу ніч перелякана не на жарт родина чатувала на гада. Вранці знайомі підказали звернутися до зоопарку.

Руслан Гомзар, завідувач відділу Рівненського зоопарку:

- Мене пізно викликали, я приїхав о 9 ранку, і там нічого не знайшов. Вже її там не було. Ну, обстежили усю квартиру, усі місця, нічого. Більше всього, що вона через шпарини у підлозі біля плінтусів пішла геть, як і прийшла. Їх будинок біля річки, це може бути вуж.

Змієлов залишив наляканим жінкам номер телефона і поїхав. При цьому наказав, якщо плазун з'явиться знову, нічого не робити, а відразу набрати номер. У звіринці повідомили: такі випадки не поодинокі, і дивуються, чому в МНС не підказали звернутися до них одразу.

Руслан Гомзар, завідувач відділу Рівненського зоопарку:

- Краще звертатися до спеціалістів, бо самому не варто ловити. Буває, люди привозять з пікніків гадюк - ті залазять у авто. Тому краще викликати спеціаліста.

З Рівного. Тетяна Корпусова, Дмитро Шамшин, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.