Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

Херсонські рятувальники провели навчання в локомотивному депо

29 квітня 2011, 11:31

Тривога для херсонських рятувальників. Надзвичайна ситуація в локомотивному депо - там виникла пожежа.

На рейках лобом у лоб зіткнулися вагон та цистерна з паливом. Майже 100 кубометрів бензину вилилося на землю. Усе це загорілося, і понад 150 квадратних метрів колій перетворилося на вогняне пекло. Щоправда, все лише в уяві. У Херсонському вагонному депо відтворили реальну ситуацію, яка виникла 15 років тому.

Ігор Шишкін, керівник навчань:

- Проводилися маневрові роботи, був спуск зі спеціальної горки, і цистерна врізалася в напіввагон, напіввагон підстрибнув, і своїм зчепним устройством пробив торцову частину цистерни. Стався витік, і сталася аналогічна подія 15-річної давнини.

Сьогодні з пожежею впораються швидше, впевнені рятувальники. Бо еменесівці, залізничники та комунальники працюють як одне ціле, та й наука і техніка пішли вперед.

Сергій Піоро, рятувальник:

- Костюм ТК-800, то есть, предназначен непосредственно, чтоб заходить в очаг, 800 градусов выдерживает, продолжительность в огне - 3 минуты, вот. Ну, то есть, за это время мы должны сделать свою работу.

Аби ускладнити навчання, до масштабної пожежі додали ще й ДТП на залізничному переїзді. Нібито вагон збив легковика. Усе робили по-справжньому, окрім евакуювання людей. Із поставленим завданням впоралися на "відмінно". Наступного разу тренуватимуться ліквідовувати аварію з хімічними речовинами.

Олена Ваніна.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.