Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

Інформаційна диверсія Росії

15 квітня 2014, 22:07

Російські журналісти закликають українців шпигувати за пересуванням вітчизняних військових. Відеоролики, що фіксують рух підрозділів на сході України, телеканал Лайфньюз просить завантажувати на їхній інтернет-сайт.

- Глянь сколько их, ниче себе… Так что там, ящики какие то везут, ракеты что ли, это Град…

Відеоролики, які викривають дислокацію української армії, збирає російський телеканал Лайфньюз. Його журналісти закликають глядачів завантажувати кадри, що відображають переміщення військової техніки українців. Таке оголошення канал розмістив у соцмережах. Ось як відреагували на цю пропозицію вітчизняні користувачі:

- СМС на номер 565 - скачать бесплатно передвижение украинских войск!

- Сотня летающих тарелок Правого сектора пролетела над Днепром! Заснять не удалось - летели быстро и зло... Гонорар перечисляйте на номер 565.

- Lifenews.ru - филиал ГРУ и ФСБ - все сотрудники в звании не ниже капитана ФСБ?

Збираючи конфіденційну інформацію, російські журналісти, тим не менше, безперешкодно працюють у Донецькій і Луганській областях. Бойовики, що захоплюють будівлі, готові коментувати для російських журналістів будь що.

- Я хочу тебя вывести на прямой эфир Лайф ньюса, я дам этот телефон, они позвонят и представятся, Лайф ньюз из Москвы. Уверен, что мне это нужно. Не представляйся, возьми своего заместителя, того, что говорит с украинским акцентом, требования, что мы требуем федерализацию Украины, немедленных выборов губернаторов, не позднее 25 числа.

Нині ж російських журналістів, так само як і сепаратистів, найбільше цікавить - куди саме рухаються бійці Національної гвардії України. Тож військові експерти нагадують: кожен, хто поширює інформацію про пересування українських військ, працює на користь супротивника.

Ірина Винокурова
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.