Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Наркотики

Вибрати дату
RSS

На Чернігівщині затримали міжрегіональну групу наркоторговців

2 серпня 2010, 12:25

На Чернігівщині затримали міжрегіональну групу наркоторгівцІв. Семеро колишніх засуджених налагодили мережу постачання та збуту дурману з Криму до Києва та Чернігова.

На кордоні Житомирської та Вінницької областей міліціянти зупинили автівку "Volkswagen-Рassat". За кермом двадцятишестирічний чернігівець, у салоні двоє молодиків. При появі правоохоронців один з пасажирів почав похапцем щось ховати в штани.

Дмитро Лось, заступник керівника відділу УМВС України у Чернігівській області:

- В ході огляду у салоні автомобіля було вилучено пістолет марки "Скат", п’ять набоїв до нього, кошти в сумі 16 тисяч гривень, близько 100 г "амфетаміну". Усі учасники групи є раніше засудженими , а декілька з них взагалі є особами, що відбували покарання в одній колонії.

Правоохоронці перевірили біографії кримінальної трійці.  В результаті вийшли на справжній наркокартель. Троє затриманих чернігівців та четверо їхніх поплічників з Криму, Києва та Сум створили розгалужену мережу доставки та розповсюдження дурману.

Дмитро Лось, заступник керівника відділу УМВС України у Чернігівській області:

- Займалися постачанням та збутом психотропної речовини "амфетамін", ангідриду оцтової кислоти, а також маріхуани. Постачання "амфетаміну" здійснювалось з Автономної Республіки Крим, маріхуани та ангідриду з Сумської області. Збут відбувався як у Чернігові, так і в Києві.

Під час обшуків в оселях затриманих правоохоронці вилучили зілля на шістдесят тисяч гривень, чималу кількість набоїв до малокаліберної і травматичної зброї, двадцять дев’ять мобільних телефонів та тринадцять змінних сім-карт. Усі підозрювані перебувають у СІЗО, пишуть докладні звіти про свою діяльність. Усім світить тривале тюремне ув’язнення.

Андрій Герко, Сергій Бриль.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.