Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

У Києві зійшов з рейок трамвай: його обертало по всій дорозі

17 листопада 2009, 09:52

Після кількох поворотів величезна машина протаранила припарковані автівки, зупинилася і перегородила всю дорогу.

Марина Борисполець, кореспондент:

- На цих ексклюзивних кадрах видно, як трамвай спокійно рухається вулицею, а потім його починає крутити по всій дорозі. Зняла це відео камера спостереження з сусідньої авто мийки.

Трамвай номер дев’ятнадцять їхав вулицею Фрунзе, коли раптово зійшов із рейок.

Андрій, свідок:

- Я как раз ехал, я ехал со скоростью двадцать километров в час, но мне на встречу ехал трамвай, тоже ехал не особо быстро. Передняя тележка его соскочила с рельс и ушла в лево, получается. А задняя пошла разворачиваться, но мне увернуться удалось, после этого трамвай сделал еще разворот вдоль улицы.

Справжні танці влаштував трамвай на дорозі. Його двічі крутонуло: спочатку в один, потім в інший бік. Такі піруети рогатого не минулися для двох автівок. Поцілунки трамвая лишили на легковиках неабиякі сліди. Власники автівок шоковані: такого ще не бачили.

Максим, постраждалий:

- Приехал утром на работу. Поставил машину перед банком. Все вроде как нормально, занимался своими вопросами, сигнализация сработала. А потом выхожу, смотрю - стоит моя машина, а из нее трамвай торчит.

Тетяна, кермувальниця трамваю з тридцятирічним стажем приїхала на місце пригоди за десять хвилин. Своєму колезі-водію співчуває. Каже, різне трапляється у її професії. Іноді трамваї сходять з рейок. Але такого, запевняє, ще не бачила. Яка сила розкрутила трамвай - невідомо. Чому він зійшов з рейок, поки що і для свідків, і для експертів - загадка.

Тетяна, водій трамваю:

- Всьо може бути, може шось на рейці бути, може путя, розширєніє путєй, колеса реборда може бути слабєнькая, всьо шо хочеш може бути.

Рогатий протаранив припарковані легковики. Тільки дивом ніхто не постраждав. Невідомо, яким нещастям закінчилася б ця пригода, якби в цих автомобілях були люди, або рух на дорозі був жвавіший. Сам трамвай укотре зарекомендував себе як безпечний вид громадського транспорту: пасажири відбулися лишень переляком.

Марина Борисполець, Ігор Молчанов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.