Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

На Сумщині в ДТП трагічно загинули двоє міліціонерів

18 січня 2011, 10:22

Двоє міліціянтів загинули в дорожній аварії на Сумщині. На зледенілому повороті поблизу Охтирки легковик не розминувся з вантажівкою.

Ігор Гриб, заступник керівника Охтирського МВ міліції:

- Попереднім аналізом вибухових речовин виявлено не було.

Це інтерв'ю про вибух радіоплеєра заступник керівника Охтирського райвідділку Ігор Гриб давав телеканалові НТН три тижні тому. Сьогодні знімальна група приїхала до міліції знову: знімки майора і його колеги, Валерії Винниченко, у вестибюлі з жалобною стрічкою.

Вікторія Терещенко, колега загиблих:

- У нас весь райотдел, все сотрудники находятся в глубоком шоке, очень переживают. И в гибель моих сотрудников не верилось до последнего. И сейчас впечатление такое, что все равно откроется кабинет и зайдут люди.

Ігор і Валерія загинули в дорожній аварії вночі. Ось він - цей поворот траси в селі Кардашівці. Машина, в якій їхали міліціянти, опинилася на смузі зустрічного руху. Там саме мчала вантажівка. Величезна автівка просто розчавила легковика.

Юрій Гук, фельдшер швидкої допомоги:

- Пострадавші скончались від травм, несумісних з життям до нашого приїзду. Ми констатували смерть. Водій і пасажир вантажівки не постраждали, вони отделались легкими синцями.

Сергій Гузь, керівник Охтирського МВ міліції:

- На данном участке неоднократно случались дорожно-транспортные происшествия, плюс ко всему туман был, гололед.

Колеги кажуть, Ігор був непитущим. Причини аварії з'ясовує прокуратура, порушено кримінальну справу.

Денис Яценко, старший слідчий Охтирської міжрайонної прокуратури:

- Проводяться всі можливі слідчі дії на встановлення причини аварії. На даний час призначено судово-медичну експертизу по встановленню причин смерті, тілесних ушкоджень, допитуються свідки, а також планується проведення автотехнічних досліджень.

Лейтенантові міліції, слідчому Валерії Винниченко, було 23 роки. Ігореві Грибу виповнилося 30. По собі він лишив вдову і 2-річну донечку.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Интересно куда они ехали в 3 часа ночи???!!! А он женат!
ЯЯЯ 20.01.2011, 18:32 ответить
В отель
!!! 25.02.2011, 00:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.