Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

На трасі "Київ-Одеса" перекинувся маршрутний автобус

21 березня 2011, 12:03

Аварія сталася на трасі "Київ-Одеса". Там перекинулася маршрутка, що їхала у Білу Церкву. Мікроавтобус, повний пасажирів, з дороги відтіснила інша машина. Водій "Мерседеса" намагався втримати кермо, та автобус все одно перекинувся.

Все сталося перед очима у Віктора. Він їхав до Києва. Біля селища Митниці побачив мікроавтобуса, якого кидало на дорозі. А потім транспорт перекинувся. Чоловік розповідає: то не помилка водія, маршрутку відтіснили.

Віктор, свідок:

- Водитель при перестраивании вправо почувствовал, что его режут. Он резко крутанул рулем в другую сторону. Машину начало крутить, ложить на одну ось, потом на другую, и в итоге развернуло и положило на межосевую зеленую зону.

Водій намагався вилізти через дверцята, а ось пасажири опинилися в полоні. Віктор із приятелем кинувся на допомогу. Вирвали задні двері. У салоні все було шкереберть. Люди кричали і плакали. Першим витягли немовля. За ним його закривавлену матір. Вона потерпала за дитину, бо малюка везли додому після операції на серці.

Віктор, свідок:

- У нее сильно было разбито лицо, в крови все было. У неё была паника, потому что на шапочке ребенка тоже была кровь. Она боялась, чтобы это была не его. Но с ребенком все нормально, особых травм не было ни у кого.

Шокований водій ділитися думками не схотів. Удавав, що кермував не він.

Водій мікроавтобуса:

- З вами можна поспілкуватися?

- Та не хочу я спілкуватися.

- А якщо в двух словах?

- Аварія сталася. Откуда я знаю? Меня тормознули как свидетеля.

Свідки встигли записати номер авта, котре, нібито, відтіснило маршрутку. Інформацію передали правоохоронцям. Та вони з висновками не поспішають.

Інспектор ДАІ:

- Слідство покаже.

- А попередня причина є?

- Я не знаю, не знаю.

По тому капітан таки пояснив свою небалакучість.

Інспектор ДАІ:

- У мене алергія, на камери.

Усі сподіваються, що водія, з вини якого сталася ДТП, знайдуть і покарають. Головне, що ніхто не постраждав.

Олександр Дем'янчук, Святослав Мелешкін.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.