Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

В Одесі машина збила 5-класника прямо навпроти школи

11 квітня 2011, 15:51

П'ятикласника з Одеси збила автівка просто навпроти школи. Кермувальник не помітив хлопця, коли той перебігав дорогу. Тепер школяр у реанімації, а водій і вчителі з'ясовують обставини нещастя.

Учень 5-го класу вибіг на проїжджу частину посеред уроку. Сашко дуже поспішав купити води.

Наталія Єфимова, директор школи:

- Не поставил в известность учителей. Он просто сказал: "Мне на минутку надо выйти". Форма работы психолога такая, что надо прислушиваться к мнению детей, но он ее не поставил в известность, что он хочет воды. Это было, опять-таки, со слов детей, которые в тот момент находились у психолога.

Школяр вискочив під колеса раптово, пояснює водій. Кермувальник "Деу" різко загальмував, та уникнути зіткнення не зміг.

Владислав, водій:

- Между двумя маршрутками резко выскочил ребенок. Он не видел за маршруткой, что я еду, не выглядывал, ничего, просто бегом, быстро бежал. Я нажал на тормоза, но затормозить не успел. Машина сбила.

"Швидка" запізнювалася, тож водій сам відвіз постраждалу дитину до лікарні. Нині хлопчина в реанімації.

Алла Марченко, керівник відділу ДАІ в Одеській області:

- Ребенок получил достаточно серьезные травмы: это политравма, ЗЧМТ, перелом теменной кости слева, и перелом косей таза с левой стороны. Ребенок находится в данный момент в реанимации.

Поки вартові ладу з'ясовують обставини травмування, вчителі нарікають на небезпечну ділянку біля школи. Кажуть, не раз скаржилися в ДАІ і управління освіти на брак знаків про пішохідний перехід. Однак до їхніх слів так і не дослухались.

Оксана Піднебесна, Влад Величко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.