Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Під Севастополем у ДТП потрапила машина з весільного кортежу: троє загиблих

18 жовтня 2011, 15:17

Трагедією закінчилося весілля в селі Верхньосадовому під Севастополем. Одна з машин святкового кортежу не розминулася на трасі із зустрічною автівкою. Троє гостей загинуло, ще двоє учасників ДТП опинилися в лікарні.

Це мала бути весела подорож. Кортеж із п'яти машин їхав півпорожньою трасою. Попереду - курортне селище Ласпі, фото і шампанське на мальовничому оглядовому майданчику. Весільна компанія поспішала. Одна з машин трохи затрималася. 28-річний кермувальник "Опеля" намагався наздогнати друзів, і додав газу. Виїхав на зустрічну, якою саме мчав "Фольксваген".

Дмитро Швед, заступник керівника відділу ДАІ м. Севастополя:

- Один из участников столкновения вышел на полосу встречного движения. В данный момент ведется следствие.

Білий "Опель" розбивається на шмаття, двигун відлітає на десятки метрів. Біля машини три понівечені тіла - двоє молодиків і дівчина. Їм усім не було і тридцяти. У залізній м'ясорубці дивом вижили лише двоє пасажирів весільної машини. Їх відвозять до лікарні. "Швидка" забирає і пасажирку "Фольксвагена". У цій машині всі живі. Кермувальник німецького легковика розповідає: з дружиною поверталися з кримського відпочинку до Москви. Останньої миті на своїй смузі побачив "Опеля".

Валерій Медведєв, учасник ДТП:

- Ехали вдвоем с женой. Впереди меня не было машин, и навстречу шли несколько машин. Вдруг - удар, я даже не успел понять, что произошло. Вдруг удар, и вот мы оказались в такой ситуации.

Врятували літнє подружжя подушки і паски безпеки, кажуть інспектори. Росіянин правил не порушив, та й за 30 років кермування жодної ДТП. Своєю чергою, батько загиблого водія "Опеля" в помилку сина не вірить.

Микола Попов, батько загиблого водія:

- Человек непьющий, некурящий, спортивный, всегда спортом занимался, и никогда у него нарушений не было. Я всегда с ним ездил. Учил его с пеленок, можно сказать.

Відтворити всі обставини трагедії у ДАІ обіцяють якнайшвидше. Та вже нині твердять: не останню роль у фатальному зіткненні зіграла стара модель автівки: із засобів безпеки лише паски, та й тими водій і пасажири "Опеля" знехтували. Та вкотре радять усім кермувальникам пам'ятати золоте правило: "Не впевнений - не обганяй!".

Інна Дудченко, Денис Михайленко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Такое, да ещё и на свадьбе.... Ужас! Будьте осторожней....
Allev 19.10.2011, 16:45 ответить
нет слов
... 18.10.2011, 19:42 ответить
что вы вообще пишите?
водитель "Опеля" не виноват...и какая теперь разница кто виновен, а кто нет...все равно уже троих молодых ребят не вернешь....
представить себе не могу...в произошедшее....
согласна
инна 18.10.2011, 19:37 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.