Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

На Львівщині від зіткнення з маршруткою "Хонду" розірвало навпіл

24 жовтня 2011, 09:40

На Львівщині легковик в'їхав у маршрутку з пасажирами. Від удару автівку розірвало навпіл. Її кермувальник загинув на місці.

Маршрутка "Львів-Радохинці" прямувала в бік обласного центру. Раптом назустріч виїхала "Хонда". Водій автобуса намагався уникнути зіткнення, і з'їхав у кювет. Та це не допомогло.

Ігор Великий, керівник відділу автотранспортного підприємства:

- Як розказував наш водій, водій "Хонда" пішов на обгон декількох автомобілів, після чого виїхав на зустрічну смугу руху, зачепив обочину, його почало розвертати, і боком вже винесло на смугу руху водія автобуса.

У мить зіткнення в автобусі було шістнадцятеро пасажирів. Усі сиділи, тож ніхто не постраждав. А от тридцятирічний водій легковика загинув на місці. Від удару його автівку розірвало навпіл.

Василь Шот, керівник відділу ДАІ Мостиського району:

- Це від удару, приблизно, автобус їхав 60, а автомобіль рухався, приблизно, 90. Виходить, удар - 140, і половина автомобіля залишилася під автобусом, а друга половина, як ви бачите, на другій стороні.

За попередніми висновками правоохоронців, водій легковика перевищив швидкість та не впорався із керуванням на мокрому асфальті.

Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.