Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

На Дніпропетровщині зайнялися профілактікою ДТП

29 серпня 2012, 22:42

На Дніпропетровщині триває сезонний сплеск аварійності: нині відпочивальники масово повертаються з курортного Півдня країни. Відтак, пильнувати лад на дорогах відправили спеціальний підрозділ ДАІ.

Ось цей молодик полюбляє їздити напідпитку. За останній рік його вже вдруге затримали під мухою. Цього разу в крові виявили більше півтора проміле алкоголю.

Водій:

- З якого приводу Ви вживали спиртні напої?

- Ну это уже днем было.

- Дньом було?

- Да.

- Ви, наверно, дуже багато випили, так?

- Я не багато, нет.

За останній тиждень міліціянти затримали три десятки нетверезих за кермом. За статистикою, саме п'яні кермувальники - гарантія лиха на дорозі. Хоча й інших порушників вистачає.

Ігор Поліщук, старший інспектор спецзагону ДАІ МВС України:

- Багато нерадивих водіїв не дотримуються правил дорожнього руху, порушують правила обгону, встановлені швидкістні режими, із-за цього страдають самі і, звичайно, інші люди, які, скажем, більш дисципліновані в цьому напрямку.

Про спецпризначенців на дорогах Дніпропетровщини місцеві знають. Реагують на це по різному.

Віталій, водій:

- Большинство моих друзей, знакомых, я не знаю почему, при приезде "Кобры" пересаживаются на общественный транспорт. Мне как-то по барабану. Я стараюсь вообще не нарушать. Не всегда получается, но стараюсь не нарушать правила дорожного движения.

Самі ж ДАІвці кажуть, приїхали роз'яснювати, а не карати чи лякати. Адже лише сама їхня присутність на дорозі зменшує кількість ДТП на 40 відсотків.

Ігор Поліщук, старший інспектор спецзагону ДАІ МВС України:

- Працюємо у цьому напрямку, щоб понизити трошки стан аварійності, скажем, не тільки адміністративним тиском, а й проведенням профілактичної роботи.

Чи зменшать такі заходи аварійність на шляхах, дізнаємося в жовтні, коли департамент ДАІ оприлюднить підсумки роботи.

Артур Терещенко, Олександр Самсонов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Стаття 153. Знищення або пошкодження зелених насаджень або інших об'єктів озеленення населених пунктів

Знищення або пошкодження зелених насаджень, газонів, квітників та інших об'єктів озеленення в населених пунктах, невжиття заходів для їх охорони, а також самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об'єктами озеленення, -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб або фізичних осіб - підприємців - від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Misha 05.09.2012, 12:55 ответить
А вот интересно, почему не оштрафовали кобровского водителя за стоянку на красивом зеленом газоне? Или "журналистам" НТН это не видно? Или показываете и комментируете только то за что вам заплачено? Вам мало я вижу сюжета из Луцка?
Misha 05.09.2012, 12:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.