Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Бійки та насильство

Вибрати дату
RSS

На Вінничині міліціонер побив агресивного іноземця

1 квітня 2011, 14:51

Конфлікт у Могильові-Подільському. Керівник райвідділу міліції побив азербайджанця. Принаймні, так стверджує постраждалий. Правоохоронці стверджують чужоземець під час спілкування з міліціянтами поводився зухвало. За що й дістав "на горіхи".

Увечері на одній із вулиць Могилева-Подільського правоохоронці, серед яких був і керівник місцевого райвідділу УМВС, зупинили "ЗІЛа", що транспортував причіп. У водія не було документів на авто. Згодом під'їхав, нібито, власник вантажівки. Але, теж без документів. Слово по слову - виник конфлікт.

Василь Шрамко, керівник Могилів-Подільського МРВ міліції:

- В чому виявилася непокора - в тому, що не мав бажання сідати в автомобіль для того, щоб його доставити в міліцію. При приміненні фізичної сили було його доставлено в райвідділ, там відібрані пояснення. В 11 годин був відпущений додому. По первоначальних поясненнях будь-яких претензій до міліції не було. В 2:15 він вже був госпіталізований в лікарню.

Медики називають стан постраждалого задовільним.

Микола Биць, лікар-травматолог:

- Хворий оглянутий неврологом. Виставлений діагноз - забій м'яких тканин голови. Анамнестичний струс головного мозку під знаком питання.

Постраждалий:

- И пальцы, синяки сошли (лежит в палате и показывает на себе побои).

Сирдовсі Сафаров вважає, що правоохоронці перевищили свої повноваження й побили його ні за що. На захист чоловіка стала азербайджанська діаспора Могилева-Подільского. Написали скаргу про незаконні дії керівника райвідділу.

Валерій Ноник, керівник УМВС України у Вінницькій області:

- Всі матеріали в повному обсязі на сьогоднішній день зібрані і направлені вчора за моїм підписом в прокуратуру області для прийняття законного рішення. Коментувати перевірку прокуратури я не маю права.

Нині в обласному УМВС очікують на завершення прокурорської перевірки. Якщо дії працівників міліції визнають не правочинними, покарання їм не уникнути.

Юлія Шипунова, Олександр Миронов.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
имею две жены завут меня Федя Долбойоб,побили меня негры ,я тепер в болнице
Коля 12.04.2011, 14:35 ответить
Комментарий удален
Ай мента нехоросая! Ай голова больно дал! Я твой дом труба шатал! И портрет бабушки в глаз кунем!
Комментарий удален
СОГЛАСЕН
Герман 02.04.2011, 00:51 ответить
молодец мент. Воспитанный чурка- чурка с сотрясением дурной башка.
харьков 01.04.2011, 15:15 ответить
не перший раз цей начальник міліції б"є не винних людей і все сходить йому з рук і на цей раз зійде - за відсутністю доказів
fbfghr 10.04.2011, 21:35 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.