Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Бійки та насильство

Вибрати дату
RSS

В Івано-Франківську працівники "Беркута" побили нетверезих відвідувачів розважального закладу

25 січня 2012, 15:22

В Івано-Франківську стався інцидент між відвідувачами розважального закладу та працівниками "Беркуту". Свідки й самі постраждалі кажуть: невеличке непорозуміння спецпризначенці залагоджували, лупцюючи людей ногами. Натомість керівництво підрозділу звинувачення відкидає. Тож правди шукали наші журналісти.

Посиділи, випили, пішли потанцювати - так описують події того вечора постраждалі. Дискотека в тому самому приміщенні, тільки вхід інший. Та охоронці заборонили одному з товариства пройти - начебто, через нетверезий вигляд. Слово по слову, за якийсь час наряд "Беркуту" вже надворі роз'яснив відпочивальникам правила поведінки у громадських місцях.

Оксана Бульдяк, постраждала:

- Поваливши мого чоловіка без лишніх слів на підлогу, йому зразу великий мужчина з наліпкою "Беркут" зі всієї сили заїхав ногою - заїхав в обличчя, після чого він відключився, і його продовжували бити далі ногами, у непритомному стані і вдягали наручники.

У подруги Оксани зламана рука.

Юлія Васькевич, постраждала:

- Підійшов невідомий, вдарив лежачого чоловіка, я почала його відштовхувати, він звалив мене з ніг, в наслідок чого я відчувала, що в мене вилізла кістка.

Не розуміє, за що його скалічили, і Ростислав, якому перепало найбільше. Що випив - не заперечує, прийшов бо до ресторану. Утім, запевняє: поводився пристойно.

Ростислав Бульдяк, постраждалий:

- Струс мозку, якийсь локальний перелом верхньої щелепи зі зміщенням зубів, гематоми по тілу.

Охоронці закладу кажуть: били не беркутівці, а беркутівців. Та й викликали їх лише тоді, коли зчинилася бійка між самими відвідувачами.

Сергій Щерб'як, керівник служби безпеки закладу:

- Спецпідрозділ "Беркут" втуртився лише тоді, коли назрів конфлікт між відвідувачами, які хотіли зайти, а ті, що були в нетверезому стані, стали на вході і не давали їм зайти.

Володимир Угринчук, командир роти "Беркуту" при УМВС в Івано-Франківській області:

- Працівники міліції до потерпілих фізичну силу не застосовували, було застосовано лише спецзасіб - наручники. Дівчина, яка зламала руку, підсковзнулася і впала на землю, а мужчина, який має травму носа - це у зв'язку з тим, що він почав штовханину між цивільними особами.

Постраждалі кажуть: беркутівці вже спробували зам’яти ситуацію "мировою". Утім, люди таки мають намір подавати до суду за зіпсований тривалими лікарняними відпочинок.

Володимир Гарматюк, Василь Смага.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Этот Беркут -звери! В школе их обижали, так чтоб компнсировать свои комплексы пошли в милицию, получили власть и издеваються над людьми! Увы, у нас высшее образование не надо для этого... и что вообще беркут делает в ресторанах и ночных клубах? они туда только по вызову должны приезжать. в таких заведениях цивильная охрана.но, выпил человек, и что? люди и идут в рестораны и клубы, платят за напитки в 2-3 а то и в 10 раз дороже сибестоимости, чтоб там напится и оторваться. отдохнуть от всего. а тут такие ... (понятно-мат) портят отдых и отправляют на больничные койки!!!! Посадить их всех и надолго!
Дима 25.01.2012, 23:15 ответить
vidatj im zeni ne dali vot gormony igraut cryvautjcya na proctyx lydax degeneraty cranye i eze "Berkytom"na3yvaytjcya...a etot na4aljnyk naglo vret na kameru daze ne pokracne...l voobze 3azralicj cvolo4i ...yze 3abyli 4to takoe covectj i c ctyd.
Ana 25.01.2012, 20:10 ответить
Когда бошки друг другу попробивали,то кричали а где милиция была,а жерналюгам только дай ментов грязью пообливать
вини 25.01.2012, 16:12 ответить
Це галіме кіліманджаро, там теж таким страждають. Потім тянуть у відділок і ...$ мене за мат просто в розмові взяли, заяви від свідків мають з собою)))
qqq 25.01.2012, 15:57 ответить
Отморозков надо прибивать. Все знают, что творится в клубах. Наркота, пьянки процветают. Решили очередной дебош пьяных отморозков повесить на ментов. Ну да! Это сейчас в моде. И в ютубе выставить. Вести себя надо по-человечески. И не нажираться. Руб за сто половина были под наркотой и в пьяном угаре и вообще не помнили, что произошло. Бывал в клубах в разных городах и везде одно и тоже.
Сам ти відморозок- одружені, пристойні сімейні пари, яким за 30, які вирішили трохи відволіктись від буденного життя, випили в тому же ж ресторані і пішли на дискотеку (вхід інший)!!!! За це їх не треба пускати??? Мало того не пускати а ще й товкти як тварин, хоча і тварин так не б"ють((( Значить зробіть безалкогольний ресторан і дискотеку і тоді туди підуть лише тверезі люди-ось тоді все буде нормально!!! І не треба всіх під одну гребінку мести-є обколоті і накурені, але ж не всі!!! чи ти такий самий???
Оксана 26.01.2012, 12:01 ответить
мусарила!
agdam 26.01.2012, 16:40 ответить
к чему велиречивость уважаемый... То что клубы ними же крышуются и все ,что в клубах....это ничего...так надо...вы добрый человек на диване сидите и рассуждаете , а что-то сделать чтоб закрывать подобного рода злачные места - СЛАБО...
...вот она Ваша уажаемый "хата з краю" - Доброго здоровья!
Вадим 11.01.2016, 12:54 ответить
Мусора и в африке МУСОРА!!Он сам налетел на кулак,и так раз сорок!!
23 25.01.2012, 15:54 ответить
Ну а что с них взять?сейчас силовики идут исключительно быдло,нормальных людей там вообще нет,чего только стоит тот что говорил..это позор нашей страны,почему то работая работая с иностранными военными всегда видишь адекватных людей и приятных людей,а у нас какие то быки,которых нужно в зоопарке держать.
Макс 25.01.2012, 15:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.