Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Бійки та насильство

Вибрати дату
RSS

Під Києвом ледь не закатували до смерті дев'ятнадцятирічну дівчину

29 серпня 2013, 10:26

Під столицею мало не закатували до смерті 19-річну дівчину. Їй запропонували влаштуватися на роботу до борделю. На пропозицію киянка не пристала, ба більше, пригрозила, що звернеться до правоохоронців. Після таких слів її просто затягли до автомобіля, вивезли до лісосмуги, там дубасили биткою й різали ножем. Лікарі кажуть: що дівчина вижила - справжнє диво.

Дев’ятнадцятирічна Світлана довго не могла працевлаштуватися, тож сусідський парубок підказав номер телефона знайомого роботодавця. Оглядини шеф влаштував просто серед вулиці. Назвався Олегом.

Світлана, постраждала:

- Тисячу гривень у день матимеш. Розказали, що треба робити, з ким общаться. Що стоять там десь знакомі, що дивляться за цим усим. Робота проституцією. Я відказалася, і сказала, шо визву міліцію, мене не відпускали.

Дівчина вирвалася від настирливого працедавця й утекла додому. А вже наступного ранку її підстерегли на вулиці, заштовхнули в автівку, і вивезли до лісу. Керував викраденням учорашній сутенер. З ним були ще троє: парубок з дівчиною в салоні, і молодик у  багажнику.

Світлана, постраждала:

- Одкрив багажник, і вийшов з багажника Сергій. Потім Олєг витягнув біту з багажника і сказав Сергію роздіться. Він ударив його бітою по спині. Сказав, шоб я стала возлє нього і дивилася, шо зо мною те саме зараз буде.

Далі сутенер узяв із салону автівки ножа і наказав побитому молодикові зарізати  Світлану.

Світлана, постраждала:

- Сергій ударив мене  в живіт ножом. Потім сказав мені Олєг роздіться, знять сарафан. Після цього мене вдароили ножом у шию, і я начала тікать. Мене догнав Олєг і ударив бітою по правій стороні лиця. Я впала. Олег сказав: "мало", і давай іще мене різать.

Дівчина була без ознак життя, тож кати поїхали геть. Утім за кілька хвилин повернулися, і своєї жертви на місці не застали. Дівчина якимось дивом прийшла до тями і сховалася в кущах. Як дісталася сусідніх з лісом дач - не пам’ятає.

Микола Васильович, дачник:

- Упала возле нас. Сказала: "вызовите скорую помощь". Она была в лифчике, в трусиках, и вся в крови.

На виклик дідуся одразу прибули лікарі та правоохоронці. Слідчі взялися оглядати місце злочину, а постраждалу терміново доправили до 17 столичної лікарні, де оперували.

Валентина Петрівна, мати постраждалої:

- Повідомили мені по телефону. Сказали, моя дочка лежить в реанімації. Сказали, шо порізана шия, усі життєво важні органи порізані. Чуть-чуть сонна артерія не задіта. Печінка порізана, льогкі, і через живот хребет достали.

За дві доби Світлана вже могла спілкуватися з оперативниками. Вона детально описала зовнішність нападників, і їхні  фото одразу ж знайшли у  кримінальній  картотеці.

Тетяна Малишева, помічник керівника Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Відомості про дану подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань з ч.2 ст. 15 КК "замах на умисне вбивство".Особи встановлені. Наразі відносно одного з них, який був організатором даної події застосвано запобіжний захід тримання під вартою. Інших розшукуємо.

Нині життю Світлани вже нічого не загрожує, та її родичі досі у відчаї. Через брак коштів ще не доліковану дівчину фактично витурили з лікарні. А ще люди дуже страхаються помсти злочинців.

Валентина Петрівна, мати постраждалої:

- Ми боїмося, бо її ходили вже по лікарні шукали. Якась дівчина ходила, а потом ще питали її. Чого мене не шукали, а шукали іменно її?  Ми боїмося за її життя, за наше життя боємося.

На час розслідування злочину дівчина вирішила покинути столицю, а "Свідок" ретельно стежитеме за перебігом резонансного провадження.

Андрій Герко, Олексій Соловей
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А куда пропало видео "Агенты влияния" про эту "несчастную девочку"? Что уважаемые журналисты, стыдно стало???? Или всё же совесть проснулась, хотя.... какая совесть!!!
Марта 24.09.2013, 01:45 ответить
интересно, куда пропали, а вернее почему так и не появились мои коментарии?
max2011 29.08.2013, 11:08 ответить
милиция не нашла, больница недолечила - а где ж 2 основных министра, отвечающих за эти сферы - Минздрав и МВД? Где прмемьер и вице-премьер курирующие эти сферы, где АПУ в конце-концов? За что и кому мы платим налоги, если даже в таких резонансных случаях все "умыли руки" При таком развитии событий создается впечатление что все прикрывают свои службы. А это порочит и Министерства с ведомствами и премьера и президента. Хоть это кому-то понятно? Впереди выборы, займитесь делами резонансными наконец.
max2011 29.08.2013, 10:59 ответить
Комментарий удален
Сутенёры не отстают от милиции, а наиболее вероятно что это опять деграданты в погонах.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.