Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Бійки та насильство

Вибрати дату
RSS

Любовний трикутник в школі на Луганщині

27 грудня 2013, 11:37

Справжня Санта Барбара на шкільному подвір'ї. На Луганщині правоохоронці розслідують бійку у Троїцькому навчальному закладі між прибиральницею й завідувачем дитячим садочком. Сорокарічна жінка та 27-річний чоловік лупцювали одне одного через кохання. Молодик начебто почав упадати коло десятикласниці. Мати ж дівчини була проти цього і дала кавалерові дочки прочуханки просто у школі. І перша, і другий звернулися в міліцію та зняли побиття.

15-річна Дарина познайомилася з на дванадцять років старшим Генадієм на шкільному подвір'ї. Вона учениця 10-го класу, він - завідувач дитячого садочку при навчальному закладі. Та це не стало перепоною для кохання.

Дарина Котлярова, учениця 10-го класу Троїцької середньої школи:

- Он появился в школе. Играли в теннис. Потом началась дружеская переписка. СМС-ки. Потом начались подарки.

Генадій Московський, завідувач дитячого садочка с. Троїцького:

- Разница в возрасте - 12 лет. Ну вроде здоровый мужик и 15-летний ребенок. Да, чувства есть какие-то. Но я сказал, что буду тебя ждать со школы.

Таємне кохання між педагогом та ученицею тривало майже рік. Він дарував квіти, сережки й парфуми. Через СМС-ки обіцяв Дарині чекати її повноліття.

Марина Верцанова, директор Троїцької середньої школи:

- Я видела только дарение цветов. В школе он к ней не подходил. Я за этим следила. Он ее не трогал.

Далі події розвивалися як у бразилійському серіалі. За чутками, почуття до доччиного залицяльника прокинулися в матері десятикласниці.  Та об'єкт пристрасті цих стосунків уникав як міг. За іншою версією, жінка була проти кохання дівчини й педагога. Хай там як було, зрештою між прибиральницею і завідувачем садочка учинилася бійка: гамселили одне одного руками, ногами та стільцями.

Людмила Котлярова, мати школярки:

- Он нанес мне, он начал биться и нанес мне телесные повреждения - ударил по голове. Сейчас у меня очень болит голова.

- За медпомощью обращались?

- Нет. Но буду обращаться. Потому что мне плохо.

Генадій Московський, завідувач дитячого садочка с. Троїцького:

- Вылетела эта женщина со столовой и начала меня лупить. Кулаками, ладошками, спадинами. Куда попало. В ответ… я не могу поднять руку на женщину.

Обидвоє постраждалих звернулися в міліцію. Там заяви взяли й розпочали перевірку. Внутрішнє розслідування триває й у відділі освіти. Чиновники кажуть, що вперше стикаються з такою "санта-барбарою" і бійку в школі між педагогом і прибиральницею однозначно засуджують.

Марина Донцова, завідувач відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації:

- Школа стала местом межличностных разборок между двумя людьми. К школьному процессу это не имело никакого отношения. Внесли в стены школы, что не имели права делать. Поэтому выводы из этой ситуации будем делать.

Тим часом вихователь і прибиральниця заліковують рани. Втім невдовзі на шкільному подвір'ї зустрінуться втрьох. Педагоги вже навіть не знають, чого чекати від цього любовного трикутника.

Євген Соломін, Микола Рижченко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.