Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пожежі

Вибрати дату
RSS

У Харкові дівчина врятувала з вогню молодших брата і сестру

5 квітня 2011, 13:05
У Харкові дівчина врятувала з вогню молодших брата і сестру

Дівчина врятувала з вогню молодших брата та сестру. Надзвичайна пригода сталася у Харкові. Сама пожежа була невеликою, в квартирі горіли меблі та домашні речі. Але шестирічні дітлахи були налякані й розгублені.

Спалахнуло в квартирі на другому поверсі триповерхівки. Двоє шестирічних малят були вдома зі старшою сестрою.

Марія Гончарова, постраждала:

- Сначала огонь был не очень большой. А потом вспыхнуло пламя очень большое. И загорелись обои, которые рядом стояли. А потом начал гореть весь диван. И… я не знаю, откуда огонь пошел. Может, с проводами что-то не то, с холодильником.

Пожежа була, начебто, й невелика, але приборкати вогонь самотужки мешканці будинку не змогли.

Микола, свідок:

- Прибежала: "Ой, горит! Помогите!" Я поднялся туда. Смотрю - горит диван. Я с флягой воды пошел. Ну, что там? Побрызгал! Сюда-туда, смотрю - уже дым стелется. Я говорю: "Выводи детей". Хватаю пацанов, она в халате бегает, пацаны голые.

Коротке замкнення як причина пожежі - основна версія і самих рятувальників. Але не відкидають й імовірності необережного поводження з вогнем. А от сусіди погорільців одразу вирішили: то хлопець пустував.

Постраждала:

- Стасик? Он не трогал ничего! Потому что там не могло ничего произойти, там что-то внутри горело.

Рятувальники загасили полум'я за лічені хвилини. Тож тепер мешканці будинку підраховують збитки та чекають офіційного висновку пожежників про причини займання.

Ганна Силаєва, В'ячеслав Душка.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.