Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пожежі

Вибрати дату
RSS

Недопалок згубив подружжя інвалідів у столиці

22 грудня 2014, 22:43

Двоє людей загинули під час пожежі у столиці. Подружжя пенсіонерів надихалося чаду, а самотужки врятуватися господарі-інваліди не могли.

Запах диму мешканці будинку на вулиці Шепелєва відчули серед ночі. Одразу викликали рятувальників.

Андрій, мешканець м. Києва:

- Это была ночь, приехали пожарные, попросили переставить машину, потому что мешала им проезжать, я машину перегнал, и они приступили к своей работе.

Місцевий мешканець Андрій показує, яка саме квартира горіла, ось тут - на другому поверсі. Розповідає: тут мешкало подружжя похилого віку - інваліди.

Андрій, мешканець м. Києва:

- Жена вообще не ходила, лежачая была, муж - он практически тоже не ходил, мог выйти на палочках, на костылях сюда вниз или в подъезд, а дальше нет - не ходили.

У пожежі господарі й загинули - надихалися чаду.

Євгенія Лапонога, співробітниця ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- У ході розвідки в одній з кімнат було знайдено чоловіка на ліжку, він був уже мертвий, у другій кімнаті було виявлено жінку, її з ознаками отруєння чадним газом забрали до лікарні, але, нажаль, вона померла в машині швидкої також.

Основна версія трагедії - необережне поводження з вогнем під час куріння. У квартирі й дійсно чимало запальничок, деінде видно й недопалки. Осередком пожежі був ось цей диван господаря помешкання.

Євгенія Лапонога, співробітниця ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Виходячи з характеру спричинених пожежею псувань меблів, а також судячи з ступеню обгорілості шкіри чоловіка - остаточно встановлено, що це було саме паління.

Цікаво, що ця квартира горіла вже не вперше. Торік сюди також викликали рятувальників. І зайнялося теж від недопалка. Утім, тоді минулося без жертв.

Олена Ткаченко, Святослав Мелешкін
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Таємниці кримінального світу
Таємниці кримінального світу

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.