Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Афери

Вибрати дату
RSS

Луцькі правоохоронці затримали аферистку з гіпнотичними здібностями

23 січня 2012, 13:25

Кашпіровському й не снилось! Луцькі правоохоронці затримали циганку, що володіє гіпнотичним даром не гірше, за знаного цілителя. От тільки застосовувала його не на благо. Лукава смаглявка вводила людей у стан трансу й виманювала у них гроші та ювелірні вироби.

У міліційному відділку 30-річна Рада не вперше. Раніше сюди потрапляла через жебракування, тепер ситуація куди серйозніша. Продовж кількох місяців на неї полювали, як на справжнього професіонала кримінального світу. Десятки лучан скаржилися, що після спілкування із смаглявкою у них зникали і гаманці, і персні. Місце злочину щораз інше: вулиця, магазин, квартира.

Валентина Іванівна, постраждала:

- От ніяк не можу пояснити, чому я так зробила, як я могла? Віддати гроші, не маючи абсолютно нічого. Я наче відключилася. Не думаю, що я ж гроші віддала! Не думала ні про що абсолютно.

Так само не знали, що з ними коїться, ще з півтора десятка довірливих містян. За пропозицію нашвидкуруч зняти пристріт, викладали сотні гривень. Хто не мав - знімав обручки, ланцюжки. А все тому, кажуть у міськвідділі, що на людей тисли гіпнозом. Погоріла ж Рада на працівникові міліції: її чари вартового закону не взяли.

Геннадій Єпифанович, заступник керівника Луцького МВ міліції:

- Дана громадянка причетна до такого виду злочину, як шахрайство, що полягає у знятті порчі і гаданні, під час якого молоді особи, дівчата, віддають власні ювелірні вироби, які є в них. А також були випадки, що ці дівчата виносили золото і кошти з помешкань.

Вона навмисне не стоїть на місці, аби об'єктив камери менше фокусував увагу на її обличчі. Циганка знає: що більше волинян її впізнають, то суворішою буде відповідальність, адже на карбі шахрайки є й елементарні крадіжки. Хоча зізнаватися в них жінка і не думає.

Рада, підозрювана:

- На мене тьотка сказала, що я підозрітєльна. Каже, вроді би вона - не вона… Каже, похожа на неї.

- На кого, на неї?

- На ту, що у неї щось украла, мобілку якусь.

- А ти не крала?

- Ні, я не крала!

Проте, міліціянти довели зворотне. Рада крала не лише телефони, а й побутову техніку, дорогий одяг, і навіть кришталь. Тому просять пильніше вдивитися в її обличчя і, якщо ви впізнали свою кривдницю, звертатися до місцевих правоохоронних органів.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.