Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Афери

Вибрати дату
RSS

У столиці викрили будівельну аферу

10 липня 2013, 22:58

Масштабну будівельну аферу викрили у Києві. Ділки продавали житла в недозведеній багатоповерхівці в середмісті, хоча не мали жодних документів на право власності на земельний наділ.

47-річний Віктор ховає обличчя. Чоловік бідкається: життя прожив і вважав себе юридично грамотним. Тож не думав, що його так спритно зможуть обкрутити навколо пальця продавці квартир.

Віктор, мешканець м. Києва:

- На здании первой очереди, на Дегтяревской, висит плакат о продаже квартир. На первом этаже находится отдел продаж, зашел туда, великолепно подготовленые специалисты, девочки средних лет, хваткие, зубатые, сильные, великолепно оформленный офис.

Ось у цьому будинку в центрі міста й мала бути омріяна квартира. Віктор розповідає: йому сподобалося місце розташування житла, привабила й ціна.

Віктор, мешканець м. Києва:

- Подняли меня на крышу здания, я сфотографировал прекрасную панораму Киева с мечтой на двадцатом этаже, на котором мне предложили квартиру. Потом в течении нескольких дней задали ряд вопросов, сопровождали, по 15 звонков в день, сильно, настойчиво.

Чоловік каже: грошей на купівлю нового помешкання не вистачало. Тоді пригадав: у центрі продажу осель йому демонстрували буклет: у ньому фінансовим партнером будівельників вказано банк Надра. Тож Віктор і звернувся до фінустанови по позику. Тут йому й відкрили очі.

Василь Стефанишин, директор служби безпеки банку:

- Мы квартиры-недострои не реализовуем. Банк в данном случае стоит на стороне вкладчиков банка и наших заёмщиков банка, мы работаем только в правовом поле. В данном случае мы обратились в Шевченковское райуправление милиции и очень благодарны им за то, что они в короткие сроки возбудили уголовное дело, провели необходимые следственные действия, тем самым остановили продолжение аферы.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за цим фактом. Утім, у телефонній розмові повідомили: поки що ситуації не коментують, бо триває слідство. Журналісти ж Свідка провадять власне розслідування резонансної справи. Продовження теми дивіться в найближчих випусках нашої програми.

Марина Борисполець, Денис Голиков
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Эта свол очь сказочница Жевак,и как всегда всех обведет вокруг пальца иыйдет сухой. Она спец по аферам.
Лара 06.08.2013, 21:23 ответить
Эта аферистка Жевак весь Мелитополь кинула,неужели Киев ее накажет.Только тюрьма такой твари

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.