Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Афери

Вибрати дату
RSS

На Луганщині заарештували "віконного" шахрая

4 квітня 2014, 22:00

На Луганщині чоловік своєрідно торгував склопластиковими вікнами. У Первомайську заснував псевдофірму, почепив оголошення, роздрукував договори і справа пішла. За місяць підприємливий чолов'яга встиг укласти майже 100 угод на встановлення вікон. Брав завдаток - і зникав.

Підприємливий 23-річний мешканець Алчевська фірму з продажу пластикових вікон створив у рідному місті. Як вставляти пакети, спритник й уявлення не мав, проте діяв просто і швидко: вмовляв господарів засклити балкони, брав завдаток - і зникав. Бізнес був непоганий, за тиждень шахрай уклав більше трьох десятків угод. Проте цього аферистові було замало, і він подався в сусідні Первомайськ та Стаханов. Там підписав ще 70 договорів.

Михайло Олександров, постраждалий:

- Очень вроде дешево получается. Он на это дело ишел. Он людям балконы по 4 тысячи, и люди ему сразу платили. Он с потолка цены, а на самом деле оно стоит в полтора раза дороже.

Нехитрий бізнес не давав збою. В тенета потрапляли здебільшого пенсіонери. Гроші довірливих громадян самі текли в кишеню. Люди навіть брали кредити в банках, щоб купити дешеві вікна.

Ігор Нехлюдов, перший заступник керівника Первомайського МВ міліції:

- Предоплата составляла в среднем 80%. Данный гражданин деньги брал, ничего не выполнял, потом на телефонные звонки не отвечал.

Коли ошуканих громадян було вже під сотню, слава про спритника докотилася до міліції. Шахрая почали шукати й невдовзі затримали. Віконних справ майстер повідомив - у всьому винні складні життєві обставини й пообіцяв: згодом відшкодує видурене. А віддавати доведеться немало - за приблизними підрахунками, молодик привласнив більше 300 тисяч гривень.

Ігор Нехлюдов, перший заступник керівника Первомайського МВ міліції:

- Данному гражданину уведомлено о подозрении. И ему определена судом мера пресечения - содержание под стражей. Решается вопрос о передаче дела в суд для рассмотрения по существу.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Тетяна Погукай
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.