Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Здоров'я

Вибрати дату
RSS

Причиною смерті сільського голови Софіївської Борщагівки стало хворе серце

10 квітня 2012, 09:59

На Київщині раптово помер виконувач обов'язків сільського голови Софіївської Борщагівки - населеного пункту, в якому три тижні тому відбувся замах на столичного банкіра. Місцеві мешканці одразу заговорили про те, що смерть чиновника може бути невипадковою.

Селище Софіївська Борщагівка, що на Київщині, вже вдруге привертає до себе увагу.У середині березня тут намагалися вбити заступника голови правління одного з банків. Тоді двоє невідомих розстріляли його Мерседес. Поранили водія та випадкового свідка, якого забрали до реанімації. Сам банкір не постраждав. Днями ж раптом помер виконувач обов'язків селищного голови Василь Перегінець.

Олесь Кудрик, заступник сільського голови Софіївської Борщагівки:

 - Зайшов в сільську раду, це було в п'ятницю, вставив в замочок ключ, не вспів повернути - упав. Визвали скору, були три скорі все, питалися, нічого. Коли в суботу зробили вскрітіє, то вже показало що два рубці на серці було, а це третій.

 Селом одразу пішли чутки – можливо, чиновник помер не випадково? Колеги ж покійного вважають - занапастило чоловіка хворе серце. Усілякі розмови про можливе отруєння чи інші причини вважають нісенітницею. Тієї самої думки і правоохоронці.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

 - В офіційному заключенні є те, що він помер від ішемічної хвороби серця, мається на увазі, що у нього трапилась зупинка серця, це для його віку, в принципі, таких смертей в Україні доволі часто бувають. Наразі ми не розглядає версій навмисних вбивств, чи отруєння чи там іще.

Померлий Василь Перегінець - правоохоронець на пенсії. Свого часу був заступником керівника УДАІ в Київській області. Виконувати обов'язки селищного голови став минулого літа - зі скандалом та бійками. Цілком ймовірно, що саме неспокійна робота й підірвала здоров'я чоловіка.

Ірина Винокурова, Євген Михайлов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кому та що потрібно було робити, - це їхня справа. Ви краще слідкуйте за своїми проступками та мовою.
Михаил 23.04.2012, 13:48 ответить
afigetj ! emy eze tri'ckorye" priexali. a k proctymy cmertnomy priezaet odna 'ckoraya" i to byvaet voobze ne dozdeshjya etoy'ckoroi"
Ana 10.04.2012, 15:30 ответить
Не потрібно було Перегінцю В.М. в 03.00 годині ночі з Кудриком Олесем Тимофійовичем та групою молодиків з ТОВ "Домінант плюс" 05 липня 2011 року захвачувати рейдерським шляхом сільську раду, та звільняти всіх працівників, та узаконювати не чесні земельні ділянки, та розкрадати сільський бюджет. А те що перед цим Перегінець В.М. поругався з депутатами і Кудриком О.Т. то про це все село Софіївська Борщагівка обговорює.
jgnjv 10.04.2012, 13:32 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.