Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Здоров'я

Вибрати дату
RSS

Жертва нелюда з Луганська видужує

28 квітня 2012, 10:00

Дивовижне приземлення, або народилася в бронежилеті. "Свідок" продовжує стежити за долею однорічної луганчанки Люсіне Авакян, яку викинули з четвертого поверху. Дівчинка приземлилася обличчям до землі, втім не тільки вижила, але й залишилася неушкодженою.

Вот цветы смяты - ребенок здесь упал. Вот здесь кирпичи - могла вообще убиться.

Тетяна Малишева каже, тепер для неї ця клумба - найсвятіше місце на землі. Саме вона, немов перина, прийняла її онуку, яка летіла з четвертого поверху. Шансів вижити у Люсіне практично не було. Однак дитинча не просто вижило - маля навіть не отримало жодного ушкодження. Викинув її з четвертого поверху колишній коханець Тетяни - Олександр.

Тетяна Малишева, бабуся дівчинки:

Видели, что он вынес и бросил. Не уронил, а бросил ребенка, а потом пришел и газ включил.

Вікторія, мати Люсіне, розповідає, як вибігла до сусідки буквально на хвилину. Материного залицяльника Олександра попросила пригледіти за дівчинкою. Коли повернулася, почула сильний запах - чоловік увімкнув усі газові конфорки. Дитини в приміщенні не було. Знизу почула крики сусідів. Вибігла на вулицю й отетеріла - на землі лежала її донечка.

Вікторія Малишева, мати дівчинки:

Ребенок лежал как лягушонок - одни глазки были открыты. Я увидела, что глазки открыты, но она лежит неподвижно. Тогда я поняла, что она жива.

Все, що відбувалося далі - немов уві сні. Лікарня, одна реанімація, інша, обласна лікарня. Нині все позаду. Жінка припускає, що так чоловік хотів помститися її матері за нерозділене кохання.

Вікторія Малишева, мати дівчинки:

- Виною то, что оставила на выпившего человека. И знаю, что на маму был обижен, но не до такой степени. Самое главное, что ей оставалось вот столько до кирпича головой. Чудо.

Тепер маленьке чудо - у терапевтичному відділенні разом із своїм талісманом - рожевим зайчиком. Ця найулюбленіша іграшка з дівчинкою завжди. З нею в руках Люсіне летіла та вдало приземлилась. Не відпускає зайця й зараз. Лікарі кажуть, що скоро малу із своїм оберегом відпустять додому - як закінчать усі обстеження.

Ігор Висоцький, заступник керівника Луганської обласної дитячої клінічної лікарні:

Жизни ребенка ничего не угрожает. Ребенок дообследуется. Имел патологию до этого. Сейчас дообследуется и все.

Між тим нелюду висунули звинувачення у спробі навмисного вбивства. Йому світить довічне ув'язнення.

Євген Соломін, Микола Рижченко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Kewl you should come up with that. Excleenlt!
Stella 29.11.2012, 13:44 ответить
Серіал "Елементарно"
Серіал "Елементарно"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.