Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Допоможіть

Вибрати дату
RSS

Від нас залежить життя дитини

9 квітня 2014, 20:47

А зараз просимо вашої уваги. Допоможіть врятувати дитину! Шестирічний Микита Новиков з Житомирщини потребує термінового пересадження нирки. Нині стан хлопчика тяжкий, без трансплантації не врятувати. На операцію потрібно шістдесят тисяч доларів. Родина військових таких грошей не має.

Цей худенький і серйозний малюк - шестирічний Микита Новиков. Він розповідає про своє лікарняне життя. Хоча дуже хоче додому, там  на нього чекають семимісячний братик і улюблена кицька.

У Микитки вроджена хвороба нирок. І зараз його стан вкрай тяжкий. Обидва органи відмовили. Нині дитина живе на гемодіалізі - процедурі, яка заміняє роботу нирок.

Сергій Мазур, завідувач відділення Охматдиту:

- У него диагноз - хроническая болезнь почек, терминальная стадия, вызвана она врожденной аномалией развития почек. Ребенок к нам приехал в тяжелейшем состоянии, он находился опеределенное время у нас в реанимации, там не только почки, там еще есть много споровождающих это заболевание симптомов.

Окрім того, в малюка хворе серце. І тепер, коли ситуація критична, врятувати хлопчика може лише пересадження нирки. Кожен з батьків може бути донором.

Лідія Гуменюк, бабуся хворого хлопчика:

- Він вже дванадцять наркозів пережив, в комі був, три рази судороги у нього були, шо ледь виводили його. Обов'язково треба почку пересаджувати, щоб чим скоріше, тому що організм дуже вже такий. Білорусія нас приймає, хоч сьогодні. Він маленький, у нас дають життя нирці менший час пересадженій, це не на все життя, на менше 10 років десь, а Білорусь дає 20, реабілітаційний період там посилений.

Утім, на операцію потрібно 60 тисяч доларів. Родина такої суми не має. Батько хлопчика - військовий, отримує дві з половиною тисячі гривень зарплатні. Мати дитини нині в декреті.

Лідія Гуменюк, бабуся хворого хлопчика:

- Людонькі доброї волі, зважтесь, ну хоть хто скільки може, допоможіть цій дитиночці, врятуйте йому життя, щоб він міг усміхатись сонечку, поїхати додому, так як він хоче, любоватись квіточками, тваринками, піти в школу, як всі діточки, це від вас тільки залежить.

Микитка мріє одужати і стати пожежником. Каже - рятуватиме діток. І аби його сподівання збулися - просить про це Бога.

ПриватБанк, карточный счет № 5168757211134897
Телефон: 0939894419, 0972210585 - Новикова Татьяна Викторовна.

Марина Борисполець, Андрій Мартищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Проблемы с почками - это ужасно! У самой было врожденное заболевание - все детство мучалась и извивалась от боли. Только и спасла операция. Слава Богу, мне ее сделали больше 10 лет назад - когда не было таких цен. Сейчас конечно становится все сложнее и дороже быть здоровым. И такие деньги требуются для того, чтобы спасти ребенка... Но здоровье ребенка - это самое главное в жизни! Люди не жалейте денег, помогайте кто чем сможет! Вы даже не заметите, если отправите 50 грн., а быть может именно эти деньги сыграют решающую роль. Моя бы воля - помогала бы всем и каждому...
Выздоравливай, Никита! Пусть сбудутся все твои мечты!
Дарья 11.04.2014, 12:06 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.