Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Хуліганство

Вибрати дату
RSS

У Луганську депутат Маноліс Півалов побив пенсіонера

31 серпня 2011, 15:46

У Луганську черговий скандал із депутатом. Цього разу під гарячу руку народного обранця потрапив ветеран війни. Як стверджує постраждалий, він прийшов до чиновника, щоб той допоміг полагодити дах. На прохача накинулися з кулаками.

Пенсіонер Леонід Синько каже: той день видався тяжкий. Уночі дах над 9-м поверхом почав протікати - воду збирав до ранку. Потім пішов до мерії, щоб допомогли комунальники. Та коли переступив порога кабінету першого заступника міського голови, дістав удар у груди.

Леонід Синько, мешканець м. Луганська:

- Он подскакивает, и со всей силы бьет в грудь со всего размаха. Видит, что я стою - он бет в плечо. И я, как дверь держал, так и вывалился оттуда. Я вывалился, и ничего не успел сказать. Секретарша в недоумении.

Оговтавшись від зустрічі з чиновником, пенсіонер пішов до міського голови. Той ветерана уважно вислухав, і порадив скаржитися.

Леонід Синько, мешканець м. Луганська:

- Я начал жаловаться. Написал в Генеральную прокуратуру, Януковичу, Азарову. Я буду жаловаться, пока Пилавова уволят за неадекватное поведение при выполнении служебных полномочий в отношении пенсионеров, которые приходят с проблемами.

Луганський чиновник і депутат Маноліс Пілавов зранку від будь-яких коментарів на камеру відмовлявся. Згодом погодився, й категорично заперечив факт побиття пенсіонера.

Маноліс Пілавов, перший заступник Луганського міського голови:

- Не было. Такого не было. Я, с одной стороны, возмущен, а с другой - не могу даже обижаться. Этот товарищ, который сегодня выступает - я его хорошо знаю. Он каждый прием городского головы, зама - он здесь.

Юристи припускають, що перспективи цієї справи невеликі, бо ветеранові треба було звернутися не до Генеральної прокуратури, а до дільничного міліціянта. Тоді було б простіше підтвердити чи спростувати факт нападу. Утім, містянин не відступає. Каже, якщо буде треба, дійде до Європейського суду з прав людини.

Євген Соломін, Микола Рижченко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Сейчас выяснится что дедушка тоже снимался в порнографии как потерпевшая от Ландика. Маноліс Пілавов через него идет раздел всей земли в Луганске. А всю эту шнягу придумали в штабе пиар группы гражданина Гончарова Вовчика который давно метит хоть куда нибудь попасть. Скажу однозначно после случая с Ландиком все ходят с руками в кармане чтоб ни дай бог кого то не зацепить случай очень преувеличен и с жадности пиар группы закинут во все форумы и темы. ШНЯГА ШНЯЖНАЯ! разъяснения не в защиту Пилавова а для реальной картинки.
antilandik 01.09.2011, 17:55 ответить
Бред какойто...дед явно с неуравновешенной психикой...
521 31.08.2011, 20:56 ответить
б"є - значить любить!!!
бабай 31.08.2011, 16:10 ответить
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.