Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Хуліганство

Вибрати дату
RSS

У Львові двоє хлопців намагалися викрасти тролейбус

24 січня 2012, 17:10

Якщо кохати, то королеву, якщо красти - то тролейбуси. У Львові двом парубкам закортіло справити враження на представниць прекрасної статі, й вони захопили тролейбуса. Один крутив кермо, інший - тиснув на педаль. Та тільки подорож тривала не довго. Проїхавши кілька метрів, горе-шумахери не впоралися з кермуванням, бо були не при розумі - через алкоголь.

Водій тролейбуса, Леонід, пригадує: все сталося на кінцевій зупинці, що біля Стрийського автовокзалу. Було близько дев'ятої вечора. Він уже мав їхати в парк, на хвилинку вибіг із транспорта, аби подзвонити диспетчерові.

Леонід, водій тролейбуса:

- Я тільки відмітився. Чую - тролейбус рвонув. Я біжу за тролейбусом, зриваю струмоприймачі, а тролейбус у цей час вже відірвався від дротів.

Проїхавши кілька метрів, парубки, що вирішили поїздити громадським транспортом, не впоралися з кермуванням і вилетіли на узбіччя. Дивом ніхто не постраждав, адже тролейбус міг наскочити на людей. Порушників затримали патрульні, які саме були неподалік.

Іван Гатала, співробітник Львівського МУ міліції:

- Звернувся водій даного тролейбуса. Пояснив, що дані хлопці дві хвилини назад залізли в тролейбус і його угнали. Тут були ще свідки, люди, які прямо на них вказали.

Нині шукачі пригод зізнаються: вирішили поїздити громадським транспортом, бо були добряче п'яні. А ще хотіли провчити водія.

Роман, затриманий:

- Бігли до тролейбуса. Двері були відкриті. Ми прибігли, ну, і шофера не було деякий час. Ну, і ми хотіли просто, щоб він порухався. Ну, і ми два метра проїхали. І ті два метри стали для нас кінцевими.

Щоправда, правоохоронці кажуть: спочатку хлопці розповідали інше.

Іван Юнко, співробітник Львівського МУ міліції:

- Вони намагались їхати до дівчат. Тролейбусом.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває розслідування.

Галина Лемішко, Юрій Котоус.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
ot dyrni
Ana 24.01.2012, 20:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.