Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Хуліганство

Вибрати дату
RSS

Перехожі напали на ДАІвців у Києві

25 вересня 2013, 23:07

В Києві двоє перехожих влаштували штовханину з ДАІвцями. З незрозумілих причин п'яні чоловіки заходилися боронити незнайомого водія від правоохоронців. Наслідки конфлікту невтішні: один з міліціянтів у лікарні, розбишаки - в райвідділку.

Вночі ДАІвці зупинили для перевірки авто. Під час спілкування з водієм із темряви вийшли двоє невідомих і наполегливо почали втручатися в розмову. Усі події зафільмував відеореєстратор, встановлений у машині правоохоронців.

- Я не поняв, а що тут таке?

Валерій Вареник, старший інспектор спецзагону УДАІ:

- Ці люди - не водії. Це перехожі, які підійшли незрозуміло звідки. Вони ображали нас як працівників міліції, що ми такі-сякі. Що ми відпустили водія непонятно на яких підставах. Влазили, толкалися, намагалися вдарити, вхопити за зброю. Провокували. На наші зауваження не реагували.

Правоохоронці пробували вгамувати п'яних розбишак. Та якоїсь миті один із невідомих накинувся на інспектора. ДАІвці вправно поклали бешкетників на землю й начепили на них кайданки.

Валерій Вареник, старший інспектор спецзагону УДАІ:

- Вони вдарили напарника в район грудної клітини, що засвідчило забій, коли він звернувся до лікарів.

Та навіть зі зв'язаними руками в автомобілі ДАІвців розбишаки не заспокоїлися. Що були п'яні - нападники не визнавали. Тож поїхали разом з ДАІвцями до нарколога. 

- По якій справі нас привезли сюди?

- У органів ви запитайте, чого ми сюди доставлені.

Протверезіли чоловіки лише в міліційному відділку. Тоді почали каятися. Слідчі ж закидають розбишакам непокору на законні вимоги співробітників міліції та завдання тілесних ушкоджень правоохоронцям. За п'яні витівки бешкетників можуть ув'язнити на п'ять років.

Олександр Храпач, Андрій Грищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я там не был, поэтому данный случай комментировать не могу. Одно знаю точно: Ментам верить нельзя!
а гаишникам для чего наручники, положено? очень пригодились
гриша 25.09.2013, 23:36 ответить
это только начало естественного процесса...
Историк 25.09.2013, 23:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.