Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Хмельниччині онук зарізав бабусю за те, що не дала на горілку

19 листопада 2009, 10:57

Сімнадцять ударів ножем за пляшку оковитої. Мешканець Хмельниччини святкував повноліття. На випивку йому забракло кількох гривень, тож вирішив узяти в бабусі.

У цій домівці можна знімати фільм жахів. Усе догори дригом, калюжі крові і захолола господиня.

Мабуть, він думав, що в Раїси Пилипівни на горищі ріг достатку. Вісімнадцятирічний Федір Горенюк з Хмельницької області постійно канючив у своєї бабусі гроші на оковиту. Забракло горілки під час святкування іменин. Вечір тільки розпочався, а випивка вже скінчилася. Купити ще одну пляшку - ні на що! Тож пішов до старенької.

Федір Горенюк, затриманий:

- Попросив грошей у неї. Вона не хотіла давати. Стала на мене кричати.

Кричала недовго. Міцний кулак змусив бабцю припнути язика.

Володимир Гук, заступник керівника відділу УМВС України в Хмельницькій області:

- Після цього у гніві схопив кухняний ніж, яким наніс 17 ударів у голову, після чого ножем перерізав шию. Предмет, схожий на господарського ножа. На ліжку наявні плями темно-бурого кольору.

Отямився, і - миттю на вокзал. Юнак вирішив поїхати з села геть, та не вдалося. Замість мандрів на потязі променад у міліційній автівці. Затриманий запевняє, що нічого не пам’ятає. Що саме сталося з молодиком, йому пояснили в міліції. Загрожує невдячному онукові п'ятнадцять років позбавлення волі.

Дмитро Ільчук, Іннеса Проник, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.