Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 22 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Одещині 22-річний хлопець вбив колишню коханку, яка йому загрожувала

12 січня 2011, 12:14

Смерть розірвала черговий любовний трикутник, у якому дійові особи - хлопець і двоє дівчат. 22-річний молодик не став терпіти докорів колишньої коханки, що погрожувала розповісти все вагітній парубковій нареченій. Тож під час останньої сварки хлопець узяв у руки зброю.

Страшна знахідка на Різдво приголомшила мешканців села Нерубайського, що біля Одеси. Під парканом одного з будинків лежала понівечена дівчина. Одразу не могли й упізнати - розтрощена голова була в калюжі крові.

Ольга Миколаївна, свідок:

- Муж нашел эту девочку. Муж милицию вызывал.

- В каком состоянии?

- Он уже видел, что она мертвая. Так получилось, что он проезжал, в 8 утра, и ему как раз просто на глаза.

На голові дівчини правоохоронці нарахували шість рубаних ран. А в сумочці знайшли бейджик з фотографією - посвідченням працівниці одеського супермаркету. Родом загибла виявилась з іншого міста, в Нерубайське приїхала до коханого - з'ясовувати стосунки.

Олександр Драган, керівник Біляївського РВ міліції:

- С данной потерпевшей с города Болграда познакомился в магазине "Фоззи", работая охранником. Дальше между ними завязалась так называемая любовь, которая в последующем переросла в шантаж со стороны потерпевшей.

Затриманий пояснює: колишня кохана приїхала до нього, щоби переконати жити з нею. Інакше погрожувала все розповісти вагітній дівчині, з якою той мав одружитися. Це й розлютило молодика.

Затриманий:

- Началось все из-за того, что она начала оскорблять меня и мою супругу. Я просил, чтоб она успокоилась, я не хотел ее убивать, а хотел нанести физическую боль. В состоянии алкогольного опьянения, и не рассчитал силы.

Насправді, кажуть вартові ладу, затриманий усе добре розрахував. Проводжаючи дівчину до зупинки, прихопив металевого прута. Забив жертву на смерть, а знаряддя вбивства викинув. Інсценував пограбування: забрав коштовності загиблої.

Олександр Драган, керівник Біляївського РВ міліції:

- С места происшествия был изъят металлический предмет, которым он наносил по голове потерпевшей.

Затримали душогуба вдома у вагітної нареченої. Правоохоронцям той добряче здивувався, адже перед від'їздом змінив скривавлений одяг і викинув сім-карту з мобільного. За ґратами йому світить провести решту життя.

Оксана Піднебесна, Влад Величко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.