Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Львівщині хлопець зарізав свого приятеля й задушив його мати

18 березня 2011, 11:24

Подвійне вбивство на Львівщині. Парубок зарізав свого приятеля, а згодом задушив його матір, щоб вона не розповіла про злочин правоохоронцям.

Тіла знайшов сусід. Переляканий одразу зателефонував родичеві загиблих, а той уже сповістив про подвійну трагедію правоохоронців.

Михайло, брат загиблого:

- Мама лежала, крові не було видно, зайшов в кухню тут. Пішов я в хату, дивлюся - Богдан лежав, брат - рана в шиї і купа крові. Тоді я вийшов, руки трусяться, начав дзвонити в міліцію.

Оперативники почали відтворювати події, що відбулися за кілька годин до скоєння злочину. Односельці розповіли: вже два дні ніхто не бачив, щоб Богдан і його мати виходили з хати. А востаннє чоловіка помітили в товаристві місцевого 19-річного Ігора. Він, за чутками, кілька разів навіть ночував у цій оселі. Правоохоронці швидко знайшли парубка.

Остап Попович, керівник відділу Новороздільського МВ міліції:

- Ці два дні він переховувався в знайомого, і в той день він намагався втекти, переховувався на стриху. При ньому були документи, закордонний паспорт, він вже мав намір десь уникнути покарання, сховатись від слідств та суду.

Юнак одразу зізнався у скоєнні подвійного вбивства. Розповів і про те, чому позбавив життя людей. Спочатку приятелі чаркували.

Ігор, підозрюваний:

- Ми почали розпивати, він сказав, щоб я йому віддав половину суми за вино. Я сказав: "Ти мене запросив у гості". Він мене вдарив у груди і побіг туди, в комнату.

Ігор наздогнав господаря, і без зайвих слів устромив йому в горло ножа. На шум із сусідньої кімнати вийшла мати пораненого. Нападник вирішив позбутися небажаного свідка й задушив стареньку. Потім утік. Два дні переховувався на горищі, там його і знайшли правоохоронці. Проти хлопця порушили кримінальну справу, за подвійне вбивство йому загрожує тривале ув'язнення.

Уляна Сенько, Мирослав Пархомик.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.