Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

У Вінниці двоє шукачів металобрухту вбили 55-річного охоронця

23 лютого 2012, 11:08

Жорстоко вбили чоловіка двоє братів у Вінниці. Вони залізли на одне з підприємств міста, щоб украсти кольоровий метал. Та їхнім планам завадив охоронець.

Тіло п'ятдесятип'ятирічного охоронця знайшли вранці поблизу адмінбудівлі працівники підприємства. Викликали правоохоронців - ті одразу констатували: чоловіка вбито, бо на його тулубі численні ушкодження. А залізли зловмисники на територію, аби вкрасти кольоровий метал. Тож міліціянти почали перевіряти пункти приймання брухту, опитувати громадян, які мешкають неподалік місця скоєння злочину й тих, хто працює на сусідніх підприємствах. У слідчих була зачіпка.

Олександр Глянько, керівник відділу УМВС України у Вінницькій області:

- Преступники через забор с небольшого отверстия проникли, и через него убегали. На штыре потеряли карман, он был оторван.

Зрозуміло, крадіям завадив охоронець, який їх помітив.

Олександр Глянько, керівник відділу УМВС України у Вінницькій області:

- Охранник обнаружил их, пытался задержать, сообщить в милицию, но они ему не дали, опередили.

Затримали підозрюваних у місті Стриї Львівської області. Ними виявилися двоє братів - 29 та 37 років. Вони ніде не працювали, крали метал - з того й жили. Один із них уже був засуджений за вбивство, і пробув 15 років у в'язниці. Попри докази підозрювані своєї вини не визнають.

Затриманий:

- Мы не считаем себя виновными, потому что мы не виноваты.

Тепер підозрювані в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Решту свого життя брати можуть просидіти за ґратами.

Юлія Шипунова, Олександр Миронов.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.