Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Під Одесою розкрили літнє вбивство

10 січня 2013, 13:17

Мешканка Одещини зарубала чоловіка сокирою й закопала на своєму подвір'ї. Вбивство скоїла ще в липні, але молодика ніхто весь цей час не шукав. Тож про тяжкий злочин правоохоронці дізналися лише нині.

Ця жахлива історія сталася в місті Котовську. Двадцятисемирічна жінка з двома дітьми після смерті чоловіка мешкала в будинку свекрухи. Незабаром молодиця знайшла нового супутника - двадцятидев'ятирічного Олександра. Та співмешканець полюбляв горілку і, зі слів коханки, часто бив не тільки її, а й малих. 

Затримана:

- Это было в конце июля, он пришел домой в нетрезвом состоянии, он был очень неадекватен, ну, в итоге, закатился скандал, после чего я схватила, выбежала на кухню, что попалось первое под руку - это был топор, и я ударила его по шее.

Другий удар виявився смертельним. Коли жінка збагнула, що чоловік помер - загорнула тіло у простирадло й викинула його до сміттєвої ями позаду хати. Туди ж пожбурила знаряддя злочину.

Наступного ранку всім сусідам розповіла, що з Олександром посварилася і прогнала геть. Версія нікого не здивувала. А рідні молодика шукати його не поспішали, бо гадали, що він або в нової співмешканки, або в буцегарні, і, зрештою, сам з'явиться. Утім таємницею вбивство було недовго. За півроку дивним зникненням зацікавилися міліціянти. За кілька днів розслідування експерти витягали зі смітника рештки тіла.

- Вобще-то труп вот так лежит. Здесь голова, сюда ноги, вот так вот наискось.

Анатолій Коневщинський, керівник карного розшуку Котовського МВ міліції:

- В Котовском городском отделе она дала признательные показания, в ходе которых были установлены все обстоятельства совершения данного преступления тяжкого.

Наразі дітей у жінки забрали, на волі вона зможе з ними зустрітися років через п'ятнадцять. Вже розпочато кримінальне провадження за статтею 115-ою "вбивство".

Ірина Курило, Влад Величко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.