Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

У Миргороді малолітні садисти вбили двоїх

17 квітня 2014, 23:07

Криваву прогулянку влаштували двоє 17-річних мешканців Миргорода. Спочатку вони позбавили життя двох містян, а потім побили й пограбували таксиста.

- Ми вийшли, він ще бутилу водки взяв, вернулися назад з магазіна. Він в хату зайшов і назад. А малолєтки ці вийшли за ним возлє того озера.

Не думав і не гадав 44-річний миргородець, що зустріч із двома місцевими молодиками стане для нього фатальною. Не встиг п'яничка оговтатись, як дістав серію ударів у голову.

Микола, підозрюваний:

- Ішли ми до верби, купили пива, попили пива. Потом він каже, що хоче побить того чоловіка. Обхватив двома руками його за горло і наніс удар по голові локтьом. Він упав.

Олександр, підозрюваний:

- Я почав бити його ногами в голову, а він упав. Я узяв камінь, який лежав збоку, і кинув йому в голову кілька разів. Я почув, як тріснув череп.

Бездиханне тіло хлопці затягли на занедбане будівництво, й вирішили тікати з міста.

Микола, підозрюваний:

- Ні денєг, нічого не було для цього. Потом ми йшли, а йшов по тротуару чоловік один. Каже: давай його поб'єм, і може будуть дєньги на білет тіпа. Він ускорився, збив його з ног і почав ногами бить. Потом я підбіг і тоже наніс йому удари ногой.

Олександр, підозрюваний:

- Я його толкнув, він упав, я начав бить його ногами в голову. Підняв камінь і кинув йому в голову тоже. Ми розбили йому череп.

У кишенях перехожого бандити нічого цінного не знайшли. Тоді вирішили напасти на таксиста.

Микола, підозрюваний:

- Сіли ж у таксі. Недалечко тільки рушили - отвьорткою ударив. Чоловік різко зупинився і вибіг з машини. Я сів за руль і рушив.

Михайло Будаєв, таксист:

- Буквально проїхавши пару метрів, получив удар по голові. Ударили по голові і тут же начали то лі душить, то лі прижимать до сідання. Я вирвався.

Закривавлений чоловік одразу ж зателефонував приятелям. А ті викликали правоохоронців. Запримітивши "на хвості" працівників міліції, зловмисники зупинили викрадену автівку й кинулися навтьоки. Та бігали недовго - вже наступного ранку обидвоє були в райвідділку.

Іван Корсун, керівник УМВС України в Полтавській області:

- В процесі роботи з цими злочинцями вони зізналися у скоєнні трьох злочинів. Два убивства і один замах на вбивство. 17-річні хлопці, які вже встигли побувати в місцях позбавлення волі. Але суд прийняв лояльне рішення і їм було дано умовно-виправний термін. Як бачимо, вони не покаялися.

Проти обох підозрюваних вже розпочали кримінальне провадження. Якщо їхню вину доведуть - запроторять за ґрати на довічно.

Андрій Герко, Олександр Петрушко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.