Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

У Херсоні зарізали та пограбували матір з сином

27 березня 2015, 20:55

Подвійне вбивство у Херсоні. У приватному будинку жорстоко зарізали 36-річну жінку та її 17-річного сина. На місці злочину оперативники знайшли ножиці та ножа зі слідами крові. Рідні загиблих повідомили - з оселі зникла велика сума.

Кривавий злочин скоїли вночі на вулиці Чайковського. Закатованих людей знайшла родичка: господиню з колото-різаними ранами грудей - у будинку, її 17-річного сина з порізаною шиєю - у гаражі.

Юлія, сусідка:

- Тут машин было очень много. Приехала скорая, милиция, потом прокуратура, криминалистика, машин было много, аж до переулка стояли.

Голова сімейства працює на іноземних суднах, нещодавно також рушив у рейс. Сусіди кажуть: нападників цікавили заощадження сім'ї, адже з оселі зникла велика сума. Втім, скільки саме винесли - не повідомляють.

Олена, сусідка:

- Конечно, страшно - семью вырезать! Скорее всего, что только ради денег, только. Кто-то знал, что есть такая сумма денег.

Родина дбала про безпеку. При вході на подвір'я встановили камеру відеонагляду, але чи зафіксувала техніка бандитів - у міліції не кажуть.

Юлія, сусідка:

- Такие версии, что может, это знакомые, может, сына знакомые. Милиция вообще не понимает, как можно было туда зайти. Может, лезли как-то через дворы. Без понятия. Скорее всего - открыли им.

Під час огляду місця злочину правоохоронці вилучили кухняного ножа та ножиці зі слідами крові. Нині опитують родичів та сусідів загиблих. Попередньо злочин кваліфікували як "умисне вбивство". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або ж довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Олена Дьомина, Сергій Казаков
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Я хорошо знал пагипшого скарбим всей семйей
Коля 16.05.2015, 01:55 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.